پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲ خرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۵۱

معلمی :

رزمندگان سوم خرداد غرور ملی آفریدند

رزمندگان سوم خرداد غرور ملی آفریدند

قائم شهر - خبرگزاری مهر: عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: رزمندگان در سوم خرداد غرور ملی آفریدند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی معلمی صبح سه شنبه در دومین جلسه شورای اداری قائم شهر اظهار داشت: سوم خرداد سالروز حماسه بزرگ رزمندگان اسلام  بوده که غرور ملی درایران ایجاد کردند.

وی با بیان اینکه عزت ایران نتیجه اخلاق و ایثار شهدا بوده است افزود: عملیات بیت المقدس حقیقتا داغی برای استکبار بود، که فکر می کردند گلوگاه استراتژیک در اختیار دارند.

معلمی خطاب به مسئولان گفت: مسئولان در ارتقای ارائه خدمت به مردم و بالا بردن کار و کیفیت فعالیت سعی و تلاش بیشتری کنند.

امام جمعه قائم شهر از وضعیت نساجی مازندران که زخم کهنه ای بر پیکر این شهر مانده گفت: این معضل زخم آزاردهنده ای است که شرایط حاد و سختی پیدا کرده است.

معلمی اظهار داشت: قبل از واگذاری به سرمایه گذار خارجی، بیشترین تعویق حقوق و معوقات بیشتراز چهار ماه نبود اما بعد از واگذاری با وجود همه وعدها و وعیدهای پر زرق و برق، تاخیر در پرداخت حقوق امروز بیش از 20 ماه رسیده است.

وی به وعده رئیس جمهور برای بازسازی و احیای کارخانجات نساجی مازندران در اولین سفربه مازندران اشاره و گفت: در هیئت دولت بازسازی آن مصوب شد، پیگیری اجرایی شدن یا نشدن مصوبات سفر را چه کسی باید انجام دهد.

نماینده مردم مازندران در خبرگان رهبری از تعطیلی نساجی در اوایل سالجاری خبرداد و اظهارداشت: آیا بخش خصوصی به تعهدات خود عمل کرد یا خیر؟ متاسفانه به راحتی مطالبات کارگران را بخش خصوصی به دولت ارجاع می دهد.

وی به بازنشستگی در موعد مقرر تعدادی کارگر اشاره و عنوان کرد: تامین اجتماعی به دلیل بیش از 30 میلیارد تومان مطالبات معوقه نساجی هیچ اقدامی نمی کند.

قائم شهر، یکی از شهرهای صنعتی مازندران در گذشته بوده است.

کد خبر 1608705

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha