به گزارش خبرنگار مهر، حسین سمیعی صبح سه شنبه در گرهمایی کارشناسان ستادی و مسئولان فرهنگی هنری استان گلستان افزود: مربیان باید در فعالیت های پژوهشی و گزارمان نویسی و نقد بیشتر ورود پیدا کنند و کیفیت فعالیتها و برنامهها باید از قبل بهتر و بیشتر شود.
وی ضمن بیان موفقیت های زیاد کانون گلستان در سال 90 در حوزه های فرهنگی، هنری، ادبی و همچنین اداری درباره برنامه های سال 1391 گفت: برنامه ریزی فعالیت های جاری و ویژه سال 91 با همت کارشناسان و مربیان در جلسات شورای فرهنگی بوده و باید به مرحله ای برسیم که مربی کانون دید نقادانه و نگاه تحلیل گر و رویکرد پژوهشی و روان شناسی را در برنامه های فرهنگی، هنری و ادبی داشته باشد و این دید نقادانه و تحلیل گر از همان جلسات شورای فرهنگی مراکز کانون آغاز می شود.
سمیعی در صحبت های خود گفت: امسال باید به برنامه های زیر زبنایی کانون توجه بیشتری شود طوریکه به جایگاه کتاب، مربی و عضو لطمه ای وارد نشود و یکی از راه های بالا بردن کیفیت برنامه ها در کانون نوشتن شیوه نامه و برنامه است که باید در نوشتن شیوه نامه ها استعداد مراکز فرهنگی هنری، توانمندی و تخصص مربیان، بودجه و پشتوانه مالی را در نظر بگیریم و نیز اینکه محیط فرهنگی مراکز، قومیت های متعدد استان گلستان و همچنین آسیب شناسی در درون مراکز می تواند از آیتم های تاثیر گذار بر شیوه نامه ها باشند.
وی افزود: همچنانکهضروریستدر ملزومات مراکز از تولیدات داخلی استفاده شود باید در استفاده صحیح و بهینه آن نیز نظارت داشته باشیم تا ضمن داشتن یک الگوی صحیح مصرف در راستای جهاد اقتصادی و اصل حمایت از تولیدات داخلی قدم موثری برداریم که به حق این یکی از راه های خنثی سازی توطئه های دشمنان اسلام و ایران اسلامی مان است.
وی گفت: اگر در خصوص تولید فکر و زنده کردن فطرت دینی کودکان و نوجوانان بتوانیم قدم موثری برداریم به همان پیام مقام معظم رهبری در خصوص تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی تا حدود زیادی جامه عمل پوشانده ایم.
سمیعی در پایان گفت: شهدای عظیم الشان ، آزادگان صبور و جانبازان از جان گذشته ذخایر انقلاب اسلامی ایران هستند، اینک در آستانه سوم خرداد و گرامیداشت فتح خرمشهر هستیم ،به واقع باید یاد و خاطره رزمندگان اسلام، مقاوت ها و دلیرمردی هایشان را به برنامه تبدیل کرده تا بتوانیم دین خودمان را نسبت به آنها ادا کنیم.
نظر شما