پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ خرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۴۰

قلی زاده به مهر خبر داد:

سایت عرضه مستقیم گاز مایع طرقبه شاندیز افتتاح شد

سایت عرضه مستقیم گاز مایع طرقبه شاندیز افتتاح شد

طرقبه - خبرگزاری مهر: مسئول اداره بازرگانی طرقبه شاندیز از افتتاح رسمی سایت سیلندر پرکنی و عرضه مستقیم سیلندر 11 کیلوئی گاز مایع دهنو در این شهرستان خبر داد.

علیرضا قلی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این مجموعه با هزینه ای بالغ بر 500 میلیون تومان به بهره برداری رسید که اشتغال مستقیم و غیر مستقیم و غیر مستقیم 12 نفر را در بردارد.

قلی زاده افزود: این مجموعه با هدف ساماندهی وضعیت گاز مایع شهرستان طرقبه شاندیز و رعایت نرخ مصوب سیلندرهای 2، 5، 11 کیلوئی راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: در این مجموعه دو دستگاه باسکول برای شارژ سیلندرهای دو کیلوئی و یک باسکول جهت سیلندر های 5 کیلوئی سفری وجود دارد که توسط یک مخزن 500 گالنی تغذیه می شوند.

مسئول اداره بازرگانی طرقبه شاندیز تصریح کرد: حذف عوامل دلال، آزاد فروش و عوامل ایجاد بازار سیاه در مواقع کمبود گاز مایع و نیز شارژ مجاز و ایمن سیلندرهای 2و 5 کیلوئی و عرضه مستقیم سیلندر های 11 کیلوئی از دیگر اهداف این مجموعه بوده است.

گفتنی است، این مجموعه به هیچ عنوان دارای بنا یا ساخت و ساز نیست و قابلیت انتقال آن در مدت زمان حداکثر 48 ساعت وجود دارد و جزو جدیدترین تکنولوژی ایستگاه های شارژ 2 کیلوئی است.

کد خبر 1608816

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha