پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ خرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۳۰

گرد و خاک در آبادان و خرمشهر شش برابر حد مجاز شد

گرد و خاک در آبادان و خرمشهر شش برابر حد مجاز شد

آبادان - خبرگزاری مهر: پدیده گرد و خاک با شش برابر حد مجاز آسمان شهرستانهای آبادان و خرمشهر را فرا گرفته و زندگی عادی مردم را مختل کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، میزان گرد و خاک در روزهای عادی در شهرستانهای آبادان و خرمشهر 250 میکروگرم بر مترمکعب است که این میزان امروز به هزار و 500 میکروگرم بر مترمکعب رسیده است.

تغییرات قابل ملاحظه فشار هوا در صحراهای عراق باعث ایجاد توده هوای بسیار بزرگ حاوی گرد و خاک و انتشار آن شده و هم اکنون این توده هوا بخش وسیعی از نیمه غربی کشور به خصوص استان خوزستان را فرا گرفته است.

هواشناسی آبادان نیز در خصوص این گرد و غبار اعلام کرد: این وضعیت تا اواسط وقت امروز ادامه دارد ولی هم اکنون دید افقی در این شهرستانها 800 متر است که در شرایط عادی میزان دید افقی 10 کیلومتر است.

همچنین از شهروندان آبادان و خرمشهر به ویژه سالمندان، کودکان، بیماران قلبی و ریوی و افراد مبتلا به آسم خواسته شده حتی الامکان از رفتن به بیرون از منازل خودداری کنند.
 
کد خبر 1608939

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha