پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ خرداد ۱۳۹۱، ۲۰:۰۴

کمانه:

فارس توانایی پیوند ورزش و فرهنگ را دارد

فارس توانایی پیوند ورزش و فرهنگ را دارد

شیراز - خبرگزاری مهر: مدیرکل ورزش و جوانان فارس گفت: فارس با توجه به استعدادها و توانمندیهای موجود در سطح استان توانایی پیوند زدن ورزش و فرهنگ را دارد.

سید غلامرضا کمانه  در گفتگو با مهر اظهار داشت: برنامه های کلان ورزشی استان فارس بعد از جمع بندی و اصلاح مسائل گذشته اعلام می شود.

وی ادامه داد: اساس فعالیتهای ورزشی در فارس مبتنی بر برنامه های وزارت ورزش وجوانان که 24 گزینه شامل 9 مورد ورزشی، هشت مورد جوانان و هفت مورد پشتیبانی است.

مدیرکل ورزش وجوانان فارس ارتقای ورزش استان در سطح همگانی ، قهرمانی و حضور تیمهای ورزشی فارس در لیگ برتر کشور را به عنوان عمده ترین فعالیتهای مدیریت جدید ورزش و جوانان فارس نام برد.

کمانه در خصوص و وضعیت تیم های فوتبال فارس نیز گفت: باید از تیم ها حمایت شود زیرا قله هرم ورزش فارس رسیدن به ورزش حرفه ای است.

وی در مورد سند چشم انداز ورزش فارس نیز گفت: پس از جمع بندی و بررسی برنامه ها و می توانیم به سند چشم انداز دست یابیم که تلاش می کنیم تا یک ماه آینده برنامه ریزی های لازم انجام شود .

مدیر کل ورزش و جوانان فارس تصریح کرد: تلاش می کنیم برنامه مدون ارائه شده برای ورزش و جوانان فارس با استفاده از نظرات اساتید دانشگاه ، آموزش و پرورش ، بسیج و کارشناسان ورزش و جوانان در 24 محور مورد نظر وزارت خانه و مبتنی بر اهداف برنامه پنجم توسعه باشد.

کد خبر 1609368

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha