پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ خرداد ۱۳۹۱، ۲۰:۰۵

مدودف رسما به عضویت حزب "روسیه واحد" در آمد

مدودف رسما به عضویت حزب "روسیه واحد" در آمد

نخست وزیر روسیه امروز سه شنبه رسما به عضویت حزب روسیه واحد در آمد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، عضویت"دیمیتری مدودف" در حزب روسیه واحد تنها چند روز پیش از به دست گرفتن رهبری این حزب از سوی نخست وزیر روسیه است.

دیمیتری مدودف اخیرا در دیدار فعالان حزب روسیه واحد با تشکر از "ولادیمیر پوتین" به دلیل معرفی وی برای رهبری حزب روسیه واحد، با این امر موافقت کرد.

وی در ادامه رهبری حزب روسیه واحد را مسئولیتی بسیار سنگین دانست و گفت که تمام تلاش خود را برای انجام آن به بهترین شکل انجام می دهد.

حزب روسیه واحد در سال 2001 تاسیس شد و با بیش از دو میلیون عضو به عنوان حزب غالب در روسیه شناخته می شود. پوتین بانفوذترین چهره در روسیه از مه 2008 رهبری این حزب را برعهده داشت.

حزب روسیه واحد در دسامبر 2011 توانست 238 کرسی را از 450 کرسی مجلس دومای روسیه از آن خود کند.
 

کد خبر 1609460

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha