به گزارش خبرنگار مهر، مهدی سعادتی صبح پنجشنبه در جمع زائران پیاده حرم مطهر حضرت امام راحل در رشت اظهارداشت: این گونه حرکتها، خودجوش و بسیجی است که دشمن را به وحشت می اندازد.
وی همچنین با بیان اینکه حضور پررنگ مردم و جوانان در مراسم سالگرد بنیانگذار جمهوری اسلامی ترس و لرزه به اندام دشمن می اندازد، افزود: حضور حماسی و با بصیرت مردم در این مراسم توطئه دشمنان بر علیه نظام را نقش بر آب می کند.
استاندار گیلان با بیان اینکه تمامی پیشرفت و سرافرازی ایران اسلامی مدیون امام خمینی (ره) است بر لزوم برگزاری مراسم سالکرد آن امام امت در استان تاکید کرد.
در این مراسم زائران مرقد مطهر معمار کبیر انقلاب اسلامی با بدرقه استاندار، مسئولان و مردم پس از عبور از دروازه قرآن، مسیر 400 کیلومتری رشت تا مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) را با پای پیاده آغاز کردند.
این کاروان با پشت سر گذاشتن شهرهای مختلف و طی این مسیر در مراسم ویژه 14 خرداد ماه سالگرد رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضور یافته و با آرمانهای امام و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و پیروی از مقام عظمای ولایت تجدید پیمان می کنند.
نظر شما