پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ خرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۱۹

آیت‌الله صفایی بوشهری:

خواب علمی موجود را با پارک‌های علم و فناوری بیدار کنیم

خواب علمی موجود را با پارک‌های علم و فناوری بیدار کنیم

بوشهر - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: خواب علمی موجود را با پارک‌های علم و فناوری بیدار کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح پنجشنبه در نشست با  مسئولان پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر با برخورداری از ظرفیت‌های بالای علمی می تواند تحول علمی بزرگ و جهانی ایجاد کند و باید منشا تحول در اندیشه‌ علمی جامعه، تبدیل علم به محصول و ثروت‌افزایی باشد.   

وی اضافه کرد: پیشرفت‌های علمی در استان بوشهر نیازمند نگاه‌های تخصصی و عمومی ویژه همراه با پویایی علمی، تولید فکر و خودکفایی علمی است که باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشیم.

امام جمعه بوشهر افزود: پارک علم و فناوری ایستگاه و محیطی مناسب برای پژوهشگران و محققینی است که می‌خواهند دانش خود را به پروژه‌های عملیاتی تبدیل کنند و پارک‌های علم و فناوری در استان موظف به تبدیل علم به پروژه و فناوری و ایجاد قدرت بالا در تولید کالاهای مشابه خارجی هستند.

وی ادامه داد: با اندیشه و تأکید رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ایران، باید پروژه رسیدن به خودکفایی علمی و تبدیل ایده‌ها به محصول را با سیاست راهبردی دانایی محور به مرحله اجرا در آوریم.     

آیت‌الله صفایی بوشهری بر ضرورت تشکیل کرسی‌های نظریه پردازی تاکید کرد و افزود: استقلال علمی در جهان موجب شکوفایی و استقلال همه جانبه نظام در همه ابعاد می‌شود.

وی تصریح کرد: پارک علم و فناوری دارای سیاست راهبردی غلطی شده و به ترمینالی برای اعطای زمین و تسهیلات برای تولید محصولات ساده و سطحی تبدیل شده است این درحالی است که پارک های علم و فناوری باید فضای دانش بنیان همراه با تولیدات علمی جدید باشند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افزود: از ضرورت های این کار داشتن مدیر آشنا به فنون، ارزیابی رشد علمی شرکت‌های مشابه خارجی و توانایی در رشد علمی و تبدیل به محصولات است.

امام جمعه بوشهر بیان کرد: خواب علمی موجود را باید با پارک های علم و فناوری بیدار کنیم و این پارک های علم و فناوری خروجی های بزرگ علمی داشته باشند.

کد خبر 1610880

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha