بلال خیلی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص راه حلهای لازم برای مشکلات صنفی در البرز افزود: اگر می خواهیم در خصوص کاهش این مشکلات شاهد تاثیرات قابل توجه باشیم، باید تحقق هماهنگی در اجرا از سوی دستگاه های ذیربط را به عنوان یکی از مهمترین اولویتها مد نظر قرار دهیم.
معاون توسعه بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت: بدون داشتن هماهنگی در اجرا نمی توانیم به بسیاری از اهداف تعیین شده دست یابیم ضمن اینکه عدم هماهنگی در اجرا بر مشکلات موجود می افزاید و مانع کاهش قابل توجه مشکلات قبلی می شود.
وی ادامه داد: نباید دستگاه ها در زمینه حل مشکلات صنفی به صورت جدا و بدون تعامل با یکدیگر عمل کنند بلکه لازم است هماهنگی و همکاری های لازم میان آنها وجود و تداوم داشته باشد تا بهره وری فعالیتها افزایش محسوسی داشته باشد و به میزان مد نظر برسد.
انجام فعالیتهای مختلف بدون هماهنگی، نتایج مد نظر را حاصل نمی کند
خلیلی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در خصوص نتیجه فعالیتهای بدون هماهنگی افزود: اگر فعالیتهای مختلف در راستای جلوگیری از افزایش مشکلات صنفی در البرز انجام شود اما این فعالیتها بدون هماهنگی و تعامل صورت گیرد، نتایج مد نظر حاصل نمی شود که این امر بسیار مهمی است.
وی گفت: دستگاه های مختلفی در البرز به نوعی با امور صنفی در ارتباط هستند و لازم است هریک از آنها وظایف خود در این خصوص را به بهترین نحو انجام دهند.
معاون توسعه بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز ادامه داد: همچنین لازم است این دستگاه ها به صورت هم راستا عمل کنند و فعالیتهای آنها به صورت جداگانه و بی توجه به سایر فعالیتها نباشد.
نظر شما