به گزارش خبرگزاری مهر، استاندار هرمزگان در این آیین که با همراهی جمعی از مسئولان استانی انجام شد، بر ضرورت تسریع اجرای طرحهای عمرانی در شهرستان ابوموسی تاکید کرد.
ابراهیم عزیزی ضمن قدردانی از مجموعه آبفا در راستای اجرای پروژه های آب و فاضلاب در این شهرستان تصریح کرد: با نگاه جامع تری نسبت به طرحهای عمرانی می توان ضمن ارتقای سرعت اجرای پروژه ها، در مسیر بهره مندی کامل و عمران این جزیره گام برداشت.
مدیرعامل آبفای هرمزگان نیز در ادامه هدف از اجرای طرح فاضلاب شهرستان ابوموسی را ایجاد و مرمت تاسیسات، جمع آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب این شهرستان عنوان کرد و گفت: این طرح با اعتباری به میزان 100 میلیارد ریال توسط بخش خصوصی (شرکت رعد آب جنوب) اجرایی شده و در سال 92 نیز به بهره برداری می رسد.
حسین خادمی افزود: حجم این تصفیه خانه هزار و 200 متر مکعب در شبانه روز و بازسازی و احداث شبکه جدید طرح فاضلاب این شهرستان نیز در مجموع به طول 15 کیلومتر است که جمعیتی بالغ بر پنج هزار نفر را تحت پوشش قرار می دهد.
خادمی اظهار داشت:با توجه به تجربه موفق صنعت آب و فاضلاب در بحث احداث آبشیرین کنها از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی و در راستای ارتقاء سطح کیفی پروژه های فاضلاب، کاهش قیمت تمام شده و رفع مشکلات دیرینه بهره برداری از تاسیسات فاضلاب، این شرکت اقدام به مطالعه و پیگیری احداث تاسیسات فاضلاب به روش B.O.T از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی کر
وی ادامه داد: در این راستا با انجام مطالعات لازم، اخذ مجوز های مورد نیاز از مراجع ذیربط و برگزاری تشریفات مناقصه، رای اولین بار در کشور، سرمایه گذاری بخش خصوصی به روش B.O.T جهت اجرای طرح فاضلاب در شهرستان ابوموسی انتخاب شد. همچنین سال افق این طرح سال 1420و دوره بهره برداری از آن نیز 20 سال است.
به گفته مدیرعامل آبفای استان، احداث تصفیه خانه و ایجاد شبکه فاضلاب شهر های درگهان و بندرلنگه و شروع عملیات اجرایی مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهر بندرعباس نیز از جمله طرح های در دست اجرا این شرکت است.
استاندار هرمزگان در ادامه سفر خود به شهرستان ابوموسی از پروژه های آبشیرین کن این شهرستان نیز بازدید کرد.
خادمی در این بازدید ضمن تشریح جزییات پروژه های آبشیرین کن این شهرستان بیان کرد: در حال حاضر سه واحد آبشیرین کن (از نوع RO) هریک با ظرفیت 800 متر مکعب در شبانه روز (در مجموع 2400 متر مکعب) در شهرستان ابوموسی به بهره برداری رسیده است و یک واحد آبشیرین کن نیز با ظرفیت 500 متر مکعب به منظور افزایش ظرفیت تولید توسط بخش خصوصی در مجموع با اعتبار دو میلیارد و 700 میلیون تومان در حال ساخت است. همچنین در حال حاضر میزان آب تولیدی در این شهرستان دو هزار و 200 متر مکعب بوده که 900 مترمکعب بیشتر از نیاز آبی آن است.
نظر شما