به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر طاهایی بعد از ظهر شنبه در سومین جلسه کمیته سند نهضت مطالعه مفید مازندران در استانداری افزود: هم اکنون تعداد بسیاری کتابخانه در مراکز علمی، دانشگاهی، امامزاده ها، مدارس و مساجد استان وجود دارد که در ردیف شاخص های کتابخانه ای استان نیست.
وی اظهار داشت: معاونت برنامه ریزی باید در سال جدید با همکاری فرمانداریها، نسبت به اختصاص اعتبارات ویژه برای ارتقا سرانه فضای کتابخانه ای استان اقدام کند.
رئیس انجمن کتابخانه های عمومی مازندران با اشاره به اینکه پرونده کتابخانه مرکزی ساری تا چند روز آینده با گشایش مناقصه آغاز خواهد شد، تصریح کرد: عملیات اجرایی این پروژه ملی در آینده نزدیک انجام می شود.
طاهایی با بیان اینکه سال گذشته دو هزار و 300 میلیون تومان از بودجه فرهنگی استان تخصیص یافته است، یادآور شد: بالغ بر 50 درصد بودجه فرهنگی دولت و 70 درصد اعتبار تملک دارایی سال 90 استان تخصیص یافته است.
استاندار مازندران با قدردانی از شهرداریهای استان به واسطه پرداخت به موقع حق السهم شهرداریها به کتابخانه های استان، افزود: شهرداران در سال 91 نیز برای ارتقا سرانه کتابخانه ای مازندران اهتمام کنند.
وی به وجود پنج هزار و 340 امامزاده و بقعه متبرکه در مازندران اشاره کرد و گفت: در بسیاری از این امامزاده ها، کتابخانه وجود دارد که با همکاری اوقاف می توان در جهت عمومی کردن این فضاها اقدام کرد.
استاندار مازندران در ادامه خواستار بهره مندی بیشتر اداره کل کتابخانه های عمومی استان از کتابخانه های مجتمع های فرهنگی هنری با مشارکت ارشاد استان شد.
وی از اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران خواست تا سامانه شناسایی کتابخانه های عمومی استان را بازنگری کند.
وی بیان داشت: بسیاری از ناهنجاریها جامعه با ارتقا فرهنگ عمومی رفع می شود که ارتقا فضای کتابخانه ای و مطالعه، یکی از این پارامترهای موثر در ارتقا شاخص های فرهنگی است.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران از ظرفیت ائمه جمعه استان، برای ترویج فرهنگ کتابخوانی و مشارکت خیران در کتابخانه سازی استفاده شود، افزود: با همکاری ادارات اوقاف و کتابخانه های عمومی استان می توان بسیاری از کتابخانه های موجود در مساجد، حسینیه ها و امامزاده های استان را به عنوان کتابخانه عمومی قلمداد کرد.
نظر شما