پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ خرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۵۱

توضیح شریفی درباره خبر مهر:

روی اثر نشاط کار کرده ام

روی اثر نشاط کار کرده ام

فواد شریفی در مورد استفاده از نام شیرین نشاط در نمایشگاهش در گالری هما گفت که اثری از وی در این نمایشگاه نیست و فقط روی پوستری از شیرین نشاط کار کرده‌ام.

به گزارش خبرنگار مهر،‌ در پی درج خبر مهر مبنی بر نمایش اثری از شیرین نشاط در گاری هما فواد شریفی توضیحی را ارائه کرده است.

شریفی توضیح داد: طمع ـ الگوی عادی و بهنجار مصرف هنر ما را وارد می‌کند آنرا بپذیریم شهرت‌سازی به عنوان بخش عمده‌ای از این مکانیزم ساخته رسانه‌های شفاهی و مکتوب است که با پخش و انتشار واقعیت و غیرواقعیت بر ارزش‌هایی تاکید می‌کند که  اساسا می‌تواند موضوع فرهنگی نباشد. این سری که نام طمع را چندان مناسب آن نمی‌دانم ولی واژه مستقیم‌تری برای آن پیدا نکردم.

وی در ادامه آورده است: منزلت وارونه این است که از راه شنیدن محقق می‌شود نه از راه دیدن که حتی یک سری از کسانی که خارج از فرهنگ و هنر این مرز و بوم به قصد سو‌استفاده چه پول‌های کلانی به جیب نمی‌زنند. یعنی تنها شنیدن و نه دیدن است که شمای خواننده را به دیدن طمع می‌کشد غافل از اینکه هنر اصلی خود شمائید که با شنیدن عناوین در گالری حضور پیدا کرده‌اید.

شریفی در پایان تصریح کرد: طمع و هوس بازی از طریق ساختن و تکثیر یک میل شباهت بسیاری را به نحوه پیدایی این آثار دارد. من می‌خواهم این بدبینی نسبت به سرنوشت هنر به واقع‌بینی به شرایط پیرامونی مبدل شود که اتفاقی که حداقل و در چند لحظه آغاز نمایش طمع به وقوع بپیوندد.

لازم به ذکر است که این توضیحات در پوستر ارسالی نمایشگاه دیده نمی شود و عباراتی که بر آن وجود دارد به شرح زیر است: طمع/با آثاری دیده نشده از: بهمن محصص، حسین زنده رودی، شیرین نشاط و...

کد خبر 1612353

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha