پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ خرداد ۱۳۹۱، ۱۹:۰۷

رزم آرا در گفتگو با مهر:

4 درصد از مزارع مانه و سملقان با روش خاک ورزی کشت شده است

4 درصد از مزارع مانه و سملقان با روش خاک ورزی کشت شده است

مانه و سملقان - خبرگزاری مهر: مدیر اداره جهاد کشاورزی مانه و سملقان گفت: 4 درصد از مزارع مانه و سملقان با روش خاک ورزی کشت شده است.

مجید رزم آرا در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در سال زراعی جاری 4.8 درصد از مزارع شهرستان مانه و سملقان به روش خاک ورزی کشت شده است.

وی با بیان اینکه 82 هزار از اراضی این شهرستان به صورت آبی و دیم کاشت شده‌اند افزود: از این میزان 4 هزار هکتار در دو بخش آبی و دیم به صورت خاک ورزی زیر کشت رفته است.

این مسئول تصریح کرد: در روش کشت خاک‌ورزی حفاظتی (Conservation tillage)، زمین با استفاده از ادوات کم خاک‌ ورز مانند چیزل، دیسک و گاوآهن قلمی شخم شده و هدف از این نوع خاک‌ورزی نیز جلوگیری از فرسایش، افزایش مواد آلی، نفوذپذیری و تهویه خاک است.

وی اظهار داشت: در روش خاکورزی حفاظتی حفظ مقدار کافی بقایای گیاهی در سطح خاک، تردد کمتر در زمین و دستکاری کمتر خاک مورد تاکید است.

رزم آرا یادآور شد: در حال حاضر خاکورزی حفاظتی به عنوان بهترین روش به زراعی و حفظ دو منبع با ارزش آب و خاک موردنظر متخصصین و بهره کارشناسان حوزه کشاورزی است.

مدیر اداره جهاد کشاورزی مانه و سملقان تصریح کرد: در اجرای این روش در تمامی مراحل آماده سازی و کاشت، کارشناسان این نهاد خدمات مشاوره‌ای و تهیه ادوات کشاورزی را در اختیار متقاضیان قرار می‌دادند.

کد خبر 1612544

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha