به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا رازقی ظهر یکشنبه در حاشیه بازدید از مرکز تحقیقات ماهیان آب شور بافق در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سرانه مصرف آبزیان در استان یزد را نیز حدود هفت کیلوگرم اعلام کرد و افزود: امیدواریم با برنامه هایی که در پیش داریم مصرف سرانه، آبزی پروری و محصولات شیلاتی در این استان افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به ظرفیت بافق در پرورش ماهیان مختلف به ویژه ماهی تیلاپیا اظهار داشت: این گونه بسیار ارزشمند که توجیه اقتصادی دارد و بسیار زودبازده است، برای محیط های بسته که دسترسی به آب های ساحلی و دریایی نداشته باشند بسیار مناسب است.
رازقی افزود: در حال حاضر توسعه آبزی پروری در اولویت منطقه و بعد از آن هم برای استانهای داخلی جزو برنامهها شیلات ایران است.
وی بیان کرد: گونه تیلاپیا کارهای تحقیقی صورت گرفته و در حال مطالعه است و برای عملیاتی کردن گونه تیلاپیا و رسیدن به تولید برای کشور مطالعات زیادی انجام شده است.
رازقی بر ضرورت توجه به ماهیان خاویاری تاکید کرد و افزود: با توجه به شرایط مناسب و طبیعت بسیار مناسب استان یزد، پرورش ماهیان خاویاری امری ضروری است و این موضوع توجیه اقتصادی بسیار خوبی دارد.
وی ادامه داد: در شهرستان بافق نیز برای سایر ماهیان گرمابی و سردابی و قزل آلا و خاویار و ماهی تیلاپیا در منطقه بافق این شرایط امکان پذیر است و قالب توسعه بخش کشاورزی هر گونه همکاری هم که لازم باشد امکان پذیر است.
نظر شما