محمد بحرینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این همایش استانی به همت شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان و دانشگاه پیام نور لرستان در تاریخ دهم خرداد ماه برگزار می شود.
وی به اهداف برگزاری این همایش اشاره کرد و بیان داشت: ارتقا و گسترش فرهنگ رعایت مسائل ایمنی قبل، حین و بعد از انجام کار، فراهم کردن بستر مناسب انجام تحقیقات و پژوهش های علمی و کاربردی در حوزه سلامت، ایمنی و محیط زیست از اهداف این همایش است.
بحرینی توسعه تعاملات و ارتباطات نظام مند با ادارات و ارگانهای استان لرستان در حوزه سلامت شغلی، ایمنی و محیط زیست و ارتقاء ارتباط صنعت و دانشگاه و ایجاد زمینه مناسب همکاری بین محققین دانشگاهی و کارشناسان ایمنی در صنعت برق را از دیگر اهداف این همایش استانی برشمرد.
وی همچنین به محورهای اصلی همایش اشاره کرد و گفت: این همایش در سه بخش اصلی ایمنی و مدیریت ریسک، ایمنی و محیط زیست، ایمنی و سلامت شغلی و فرهنگ ایمنی برگزار می شود.
بحرینی به برخی موضوعات فرعی همایش در بخش ایمنی و مدیریت ریسک اشاره کرد و بیان داشت: عوامل موثر در بروز حوادث ناشی از کار و ارائه راهکارهای کاهش آنها، روش های شناسایی خطرات، ارزیابی و مدیریت ریسک، ایمنی پیمانکاران و روشهای ارتقای سطح ایمنی در بخش پیمانکاری و نوآوری در اجرای فعالیت های ایمنی در محیط کار از جمله این موضوعات است.
وی به برخی موضوعات بخش ایمنی و محیط زیست اشاره کرد و مدیریت ایمنی و محیط زیست (HSE) در صنعت برق و نقش آن در بهبود ایمنی و حفاظت محیط زیست و رعایت حریم خطوط توزیع با نگرشی بر حفظ محیط زیست را از جمله موضوعات این بخش برشمرد.
مدیر عامل شرکت برق استان لرستان به موضوعات بخش ایمنی و سلامت شغلی اشاره کرد و گفت: بررسی عوامل مخاطره آمیز برای سلامت کارکنان عملیاتی و اجرایی، نقش عوامل روحی و روانی در ایجاد حوادث شغلی، مدیریت منابع انسانی و سایر موضوعات مرتبط ایمنی و ارگونومی و کاربرد آن از موضوعات این بخش است.
بحرینی راهکارهای ارتقای فرهنگ ایمنی در محیط کار، عامل خطای انسانی در بروز حوادث و نقش آموزش در فرهنگ سازی ایمنی و کنترل حوادث را از دیگر موضوعات این همایش در بخش فرهنگ ایمنی برشمرد.
وی یادآور شد: خوشبختانه همه مقالات ارسال شده به اولین همایش صنعت برق در استان لرستان با محوریت ایمنی داوری شده است.
مدیر عامل شرکت برق استان لرستان یادآور شد: پس از داوری مقالات از بین 59 مقاله دریافتی 22 مقاله به صورت ارائه سخنرانی، پوستر و چاپ در این همایش پذیرفته شده اند.
نظر شما