۸ خرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۱۲

نامه داروسازان به وزیر اقتصاد/ احتمال تعطیلی و فروش داروخانه ها

نامه داروسازان به وزیر اقتصاد/ احتمال تعطیلی و فروش داروخانه ها

رئیس انجمن داروسازان ایران نسبت به عواقب افزایش نجومی مالیات برخی داروخانه ها هشدار داد و افزود: در حال نوشتن نامه ای به وزیر اقتصاد هستم که اگر به خواسته‌های ما جواب ندهد، پشت در اتاق او تجمع می کنیم.

دکتر رهبر مژدهی آذر در گفتگو با خبرنگار مهر به اقدام اخیر وزارت اقتصاد و دارایی در افزایش مالیات برخی از داروخانه ها اشاره کرد و افزود: متاسفانه مالیات داروخانه ای که سال گذشته 500 هزارتومان بود به یکباره به 20 میلیون رسیده است.

وی با اشاره به توافق سازمان نظام پزشکی و سازمان امور مالیاتی برای دریافت مالیات از داروخانه ها، اظهارداشت: بر اساس تبصره ای که در این تفاهمنامه وجود دارد، چنانچه دارایی بخواهد می تواند برای وضع مالیات 5 درصد از داروخانه ها راسا وارد شود و رسیدگی کند.
 
مژدهی آذر ادامه داد: در حال حاضر این افزایش نجومی مالیات شامل این 5 درصد از داروخانه ها شده و در نتیجه داروسازان تحت فشار قرار گرفته اند.
 
وی ضمن هشدار نسبت به عواقب چنین تصمیم گیریهایی، افزود: این وضعیت باعث می شود تا داروخانه ها به تعطیلی کشیده شود و فارغ التحصیلان داروسازی از عهده اداره داروخانه بر نیایند و افراد حرفه ای وارد این کار شوند که به ظاهر داروساز هستند اما در باطن کسانی هستند که می توانند بدون هیچ مشکلی مالیاتهای سنگین را بپردازند.
 
مژدهی آذر در ارتباط با آن دسته از افرادی که توان پرداخت مالیاتهای سنگین را دارند، اظهارداشت: اینها راه کسب و کار حرفه ای را خوب بلد هستند و از طریق خرید عمده داروها و گرفتن تخفیف و همچنین فروش داروهای ماهواره ای به نحوی که هرگز لو نمی روند، قادر هستند که مالیاتهای سنگین تر از 50 میلیون را هم بدهند.
 
وی از ارسال نامه ای به وزیر اقتصاد خبر داد و گفت: در حال نوشتن نامه ای به وزیر اقتصاد هستم که اگر به خواسته های صنف داروسازان جواب ندهند، پشت در اتاق او تجمع می کنیم.
 
رئیس انجمن داروسازان ایران، خواستار بررسی درآمد داروخانه ها بر اساس دفاتر و فاکتورهای خرید شد و افزود: مالیات باید با نظر صنف مربوطه تعیین شود. ما به شدت به ادامه چنین روندی معترضیم و اگر تجمع پشت در اتاق وزیر هم جوابگو نبود، داروخانه های خود را تعطیل کرده و کلید آنها را به وزیر می دهیم.
 
مژدهی آذر افزود: ادامه این روند باعث می شود تا داروخانه ها از شکل و محتوای عملی خود خارج شده و تبدیل به سوپرمارکت شوند. در واقع، چنین وضعیتی موجب شده تا برخی داروخانه ها به خصوص در شهر تهران آماده فروش باشند.
کد خبر 1613716

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha