پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ خرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۲۰

ارسال طرح تشکیل پلیس جرایم اقتصادی به مرکز پژوهشهای مجلس

ارسال طرح تشکیل پلیس جرایم اقتصادی به مرکز پژوهشهای مجلس

معاون مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی نیروی انتظامی با بیان اینکه تشکیل پلیس اقتصادی از ضرورت های ایجاد امنیت اقتصادی بشمار می رود، گفت: طرح تشکیل پلیس اقتصادی به مرکز پژوهش های مجلس ارسال شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ  محمدرضا مقیمی در اولین روز همایش روسای پلیس آگاهی در تشریح این خبر اظهارداشت: پیشگیری، پیش بینی، کنترل و مبارزه با جرایم اقتصادی از وظایف اصلی پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی محسوب شده و توفیق در میادین مبارزه، مرهون همکاری همه جانبه نهادهای موثر از جمله قوه قضاییه، سازمان بازرسی کل کشور، دبیرخانه شورای عالی مبارزه با پول شویی و دیگر نهادهای مسئول می باشد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه، قطعا شعار امسال که همان ”تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی“ است در سایه امنیت اقتصادی محقق می شود، خاطر نشان کرد: برای تحقق شعار امسال اقداماتی در معاونت مبارزه با جرایم اقتصادی در حوزه برنامه های بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت انجام می گیرد که پرونده های ملی از اولویت های آن محسوب می شود.

معاون مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی ناجا افزود: شفاف سازی و مستند سازی جرایم اقتصادی، آسیب شناسی جرایم، تلاش برای برطرف کردن موانع امنیت فضای اقتصادی، پالایش اخبار و اطلاعات اقتصادی و انجام کارهای علمی، پژوهشی و آموزشی در اولویت برنامه های کوتاه مدت در نظر گرفته شده است.

سرهنگ مقیمی در پایان خاطرنشان کرد: آسیب شناسی پرونده ها یکی از مهمترین فعالیت هایی است که باید در مأموریت های پلیس آگاهی مدنظر قرار گیرد چرا که در سایه این آسیب شناسی می توانیم سازمان های دیگر را نیز با خود همسو کنیم.


 

کد خبر 1613842

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha