به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جمشیدی معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان پیش از ظهر دوشنبه در این مراسم گفت : به دلیل ویژگی حکومت دینی و تأکیدات مقام معظم رهبری ، خود را موظف می دانیم که در توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی گامهای مؤثر و بلندی را در جامعه اسلامی برداریم.
معاون استاندار یادآور شد: خداوند متعال قرآن را برای هدایت بشر نازل کرد ، از این جهت کتاب آسمانی ما مسلمانان دستور زندگی و نشاندهنده راه سعادتمندی انسان است.
وی با بیان اینکه قرآن عهد نامه ای بین خداوند متعال و بشر است اظهار داشت : احادیث و سفارشات فراوانی از ائمه اطهار (ع) و بزرگان دین در خصوص اهمیت و فوائد قرائت و تأمل در قرآن وجود دارد از اینروانسان باید ضمن خواندن ظاهری کلام الله مجید در باطن قرآن تدبّر کند زیرا آیات فراوانی در مورد تدبیر و تدبّر در مفاهیم و معانی آیات قرآن نازل شده است.
جمشیدی خطاب به مربیان قرآنی گفت: وظیفه شماست تا ضمن آموزش قرائت ظاهری و با تجوید قرآن ، روی تدبّر باطنی و مفهومی در آیه های قرآن کار کنید زیرا تدبّر و تعقّل در آیه های نورانی کلام الله مجید سبب هدایت انسان ، نجات زندگی ، آرامش و بهره مندی از حیات دنیایی و وحدت و انسجام امت اسلامی می شود.
نظر شما