زین العابدین عرب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در فارس ورزشکاران برای رسیدن به عرصه های قهرمانی، ملی، جهانی تلاشهای بسیاری می کنند اما برای بقای آنها در این عرصه خلاء های مختلفی دراستان وجود دارد که مسئولان باید با حمایتهای مختلف خود این معظلات را برطرف کنند.
وی تشکیل شورا عالی ورزش استان و استفاده از تشکیلات ملی واستانی را از جمله راهکارهای حمایت از ورزشکاران در فارس دانست.
رئیس هیئت کشتی فارس تصریح کرد: از زمان بازگشت امید نوروزی قهرمان کشتی فرنگی جهان از مسابقات روسیه فقط فرماندار شیراز وهیئت کشتی استان فارس از این دلاورمرد شیرازی تقدیر کردند که جا دارد سایر مسئولان استانی نیز از این قهرمان ملی قدردانی کنند تا انگیزه وزمینه لازم در سایر ورزشکاران نیز برای کسب عناوین قهرمانی فراهم شود.
عرب همچنین از موفقیتهای کشتی گیران فارس در رقابت ها کشوری و منطقه ای یاد کرد و افزود: سال گذشته در رقابت های لیگ برتر کشتی، ورزشکاران فارس به دلیل نداشتن اسپانسر حضور نداشتند که با برطرف شدن این مشکل در رقابت های سال جاری تیم کشتی استان با توان کامل در مسابقات شرکت می کنند تا شاهد کسب موفقیت های بیشتری برای فارس باشیم.
تیم فوتبال فجر شهید سپاسی باید در فارس باقی بماند
وی که عضو شورای شهر شیراز نیز هست در مورد وضعیت تیم فونبال فجر شهید سپاسی نیزگفت: این تیم باید در فارس باقی بماند زیرا که رفتن فجر از فارس باعث بروز فاجعه در ورزش استان می شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: بعد از سقوط تیم برق شیرازو پیام مخابرات به لیگ دسته دو در صورتی که تنها تیم لیگ برتری فوتبال فارس نیز از استان خارج شود زمینه لازم برای بروز استعدادهای علاقمندان به فوتبال در استان فارس نابود می شود.
عرب همچنین بیان داشت: شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز برای باقی ماندن تیم فوتبال فجر سپاسی در فارس حمایتهای لازم را انجام می دهند.
نظر شما