مجتبی اعلایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هر ساله جشنواره و هفته پایداری ایلام از 7 تا 12 تیرماه به مناسبت سالروز آزادسازی مهران در تهران برگزار می شود.
وی بیان داشت: استان ایلام در طول هشت سال دفاع مقدس رشادتهای فراوانی از خود به نمایش گذاشتند و مردم این استان مایه افتخار نظام هستند.
اعلایی افزود: گل سرسبد دفاع مقدس در استان ایلام آزادسازی مهران است که باعث شد امام خمینی (ره) بگوید: مهران را هم خدا آزاد کرد.
استاندار ایلام گفت: آزادسازی مهران قهرمان سند افتخارآمیزی در طول هشت سال دفاع مقدس برای کشور است.
وی ادامه داد: برگزاری هفته پایداری ایلام در تهران می تواند فرصتی مناسب و ایده آل برای بیان زوایای مختلف ایلام در جنگ و انعکاس آن در سطحی گسترده و در تمام نقاط کشور و حتی جهان خواهد بود تا بیش از پیش، روحیه حراست و پاسداری از نظام و ولایتمداری مردم غیور و سلحشور استان معرفی شود.
وی تصریح کرد: در این هفته ظرفیتی پدیدار خواهد شد که باید با استفاده از آن، نهایت استفاده را در جهت تحقق اهداف استان و حفظ ارزش های مذهبی، بومی، استانی و ملی همانند جاودانه نمودن حماسه های فرزندان پاک ایران اسلامی در زمان هشت سال دفاع مقدس در ایلام را ببریم
اعلایی یادآور شد: همچنین برگزاری مراسمی همچون شب شعر، موسیقی سنتی، تجلیل از خانواده های شهدا و نصب تصاویر جنگ در ایلام از راه تلویزیون های شهری و تیزرهای تبلیغاتی می تواند در راستای ادای دین و حق دوران دفاع مقدس در استان ایلام تأثیر مثبت و سازنده ای داشته باشد.
نظر شما