دکتر علی اکبر پویان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به امضای تفاهم نامه همکارهای های مشترک امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی بین دانشگاه صنعتی شاهرود و پژوهشگاه صنعت نفت افزود: شناسایی و تعریف پروژه های دانشجویی مورد نیاز و ارائه خدمات علمی و آزمایشگاهی و همکاری طرفین در جهت افزایش انتشارات علمی از جمله محورهای این تفاهم نامه است.
وی کمک به پژوهشگاه صنعت نفت در برگزاری دوره های دکترای آموزشی با استفاده از امکانات آموزشی و آزمایشگاهی موجود، معرفی کارشناسان منتخب در قالب پروژه ها و طرح های پژوهشگاه در چارچوب آیین نامه دکترای پژوهش محور را از دیگر محورهای این تفاهم نامه عنوان کرد.
پویان اظهار داشت: همکاری در برگزاری کارگاه ها، سمینارها و کنفرانس های ملی و بین المللی در حوزه صنعت نفت و گاز، تسهیل در بهره گیری از اساتید طرفین در امور آموزشی و پژوهشی در چارچوب آیین نامه های مصوب وزارت های علوم و نفت، استفاده از ظرفیت ها و راه اندازی مراکز تعالی (center of excellence ) برای تمرکز بر فعالیت های علمی صنایع نفت و گاز، همکاری در تخصیص فرصت های مطالعاتی برای اساتید طرفین و ایجاد و توسعه همکاری های بین المللی مشترک در مقاطع تحصیلات تکمیلی از دیگر محورهای این تفاهم نامه است.
نظر شما