پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ خرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۱۶

صمدزاده خبر داد؛

عرضه ماهی توسط شیلات آذربایجان شرقی به شرط تامین مکان از سوی شهرداری ها

عرضه ماهی توسط شیلات آذربایجان شرقی به شرط تامین مکان از سوی شهرداری ها

هشترود - خبرگزاری مهر: مدیر کل شیلات آذربایجان شرقی گفت: در صورت تامین مکان مناسب از سوی شهرداری ها جهت عرضه ماهی بهداشتی این اداره کل به عرضه محصولات خود اقدام می کند.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد صمدزاده صبح امروز چهارشنبه در حاشیه بازدید از طرح های شیلات شهرستان هشترود اظهار داشت: ایجاد بازارچه های محصولات آبزیان در شهرها ضروری است زیرا یکی از چالشهای اصلی جامعه بشری امنیت غذایی است و جامعه ای که بخواهد سالم ، پویا و خلاق باشد باید مواد غذایی مفید مانند ماهی را در سبد غذایی خود جای دهد.

وی از افزایش مصرف سرانه مصرف ماهی استان به 4.5 کیلوگرم خبر داد و افزود : طبق تحقیقات انجام گرفته مشخص شده فقدان بازارهای مناسب و پراکندگی فروشگاه‌های عرضه غیر بهداشتی تاثیر زیادی در کاهش مصرف آبزیان دارد از این رو توسعه بازارها و فروشگاه‌ها، بهداشتی کردن عرضه، تنوع محصول و هویت داشتن محصول همچنین رقابتی کردن بازار و تبلیغات می‌تواند سبب افزایش مصرف ماهی در جامعه باشد.

صمزاده گفت : بهره برداران ، چاههای کشاورزی دارای پروانه بهره برداری با حداقل کارکرد 2 هزار ساعت در طول فصل زراعی و برق کشاورزی ، از تمامی تخصص های کارشناسان شیلات در سراسر استان به صورت رایگان بهره مند خواهند شد .

صمد زاده پیش‌بینی تولید ماهی برای برنامه پنجم در استان را 6 هزار تن اعلام کرد و افزود: با اجرای این طرح‌ها تا پایان برنامه، تولید ماهی در استان به 13 هزار تن می‌رسد.

وی بهره‌گیری از دستگاه‌های جدید و مدیریت صحیح در مزارع پرورش ماهی را از جمله علل افزایش تولید آبزیان در استان اعلام کرد.

علی نجاری فرماندار هشترود هم گفت : سد سهند هشترود بهترین مکان برای پرورش انواع ماهی است  و خواستار ایجاد و احداث پرورش ماهی بزرگ در حاشیه این سد را شد .

وی افزود : زمین های دولتی حاشیه رودخانه ها هم برای پرورش ماهی  به کارشناسان کشاورزی جویای کار داده خواهد شد

 جعفر صادقی مدیر جهاد کشاورزی هشترود  هم از اجرای طرح پرورش ماهی در آب‌های سطحی حاشیه رودخانه‌ها هم برای پرورش دهندگان  در هشترود خبر داد و افزود : این مدیریت برای احداث کارگاههای پرورش ماهی در کنار رودخانه ها حمایت مالی خواهد کرد و پرورش دهندگان میتوانند بدون نیاز ارجاء به استان در شهرستان پروانه احداث پرورش ماهی  صادر خواهد شد .

کد خبر 1615696

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha