رحیم فهیمان در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: هفته نوزدهم و پایانی رقابتهای کورس اسب دوانی بهاره گنبد با شرکت 83 راس اسب از نژادهای ترکمن، دوخون، تروبرد داخلی و تروبرد خارجی در هشت دور و به مسافتهای 1000 و 1700 متر برگزار شد.
وی افزود: در دور نخست رقابتهای اسبهای ترکمن، اسب تیزپا از خراسان شمالی با مالکیت رضا الهامی، مربیگری یاسین یاسر و چابکسواری نورمحمد بهادر در رده نخست قرار گرفت.
فهیمان اضافه کرد: در همین دور اسبهای قره داغ و آنالی به ترتیب در ردههای دوم و سوم قرار گرفتند. وی با بیان اینکه 2 چابکسوار دیگر خراسان شمالی نیز در رقابتهای دور مخصوص اسبهای ترکمن حضور داشتند اظهار داشت: بنیامین جرجانی با اسب ایل شاد با مالکیت و مربیگری پیرمحمد قلی پور از خراسان شمالی نتوانست به جایگاهی بهتر از ششمی دست یابد.
این مسئول اضافه کرد: همچنین یوسف دهش دیگر سوارکار خراسان شمالی نیز با اسب چوچو افه با مالکیت سردار نوروزی در رده پنجم دور نخست اسبهای ترکمن قرار گرفت.
وی جایزه نقدی قهرمان خراسان شمالی را 20 میلیون ریال ذکر کرد و افزود: در پایان مسابقات جوایز نقدی به ارزش 520 میلیون ریال به اسبهای اول تا سوم کورس های هشتگانه اهدا شد.
نظر شما