پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ خرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۴۲

گزارش مهر /

انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) ریشه در وحدت مردمی دارد

انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) ریشه در وحدت مردمی دارد

بجنورد - خبرگزاری مهر: با گذشت 23 سال از رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی هنوز داغ هجران آن عزیز سفر کرده در دل مسلمانان عالم به ویژة ایرانیان و از جمله اهالی ولایتمدار خراسان شمالی زنده است.

به گزارش خبرنگار مهر، امام خمینی (ره) به عنوان حقیقت همیشه زنده تاریخ راهنمای مردم این دیار کهن به سوی وحدت و آزادگی است.

شماری از مسئولان، بازاریان، اهالی فرهنگ و دیگر اقشار خراسان شمالی در گفت و گو با خبر نگارمهر، ضمن ابراز ارادت خود به ساحت بنیانگذار انقلاب اسلامی بر لزوم تداوم راه و آرمان‌های ایشان تاکید کردند.

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی می‌گوید: امام خمینی (ره) ایران را در مسیر آگاهی و هدایت اسلامی قرار داد و به رشد و توسعه معنوی رساند.

موسی الرضا ثروتی می‌افزاید: امام خمینی (ره) تمام اوصاف انبیا را در خود جمع کرده بود.

همچنین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی می‌گوید: امام خمینی (ره) فقیهی دین شناس، عارفی سالک و سیاستمداری کامل بودند.

حسین ثابت قدم وحید می‌افزاید: امام راحل (ره) توانستند با آموزه‌های دینی انقلابی بزرگ را در ایران رقم بزنند.

همچنین حسین شریف، از فرهنگیان بجنورد می‌گوید: امام خمینی (ره) بزرگ مرد تاریخ جهان اسلام بود و لازم است تمام مدیران اجرایی کشور ایشان را الگوی خود قرار دهند.

وی می‌افزاید: اکنون رهبر معظم انقلاب اسلامی جانشین بر حق امام خمینی بوده و پیروی از ایشان ادامه راه امام (ره) است.

همچنین سهیلا نامور، دانشجوی مقطع کارشناسی با ابراز تاسف از اینکه امسال نتوانسته در مراسم سالگرد امام راحل (ره) در مرقد مطهر ایشان شرکت کند، می‌گوید: امام خمینی (ره) معلم بزرگ انسانیت و دین بود که هدایت وی به زمان حیات ایشان محدود نمی‌شد و دانشجویان امروز نیز در سراسر کشور خود را شاگرد درس‌های ایشان می‌دانند.

وی می‌افزاید: نباید اجازه داد چراغ هدایت امام خمینی (ره) خاموش شود.

همچنین علی یزدانی، از کسبه بجنورد با تاکید بر لزوم پیروی از رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌گوید: پیروی از رهبر معظم انقلاب اسلامی میثاق دوباره با امام خمینی (ره) است.

وی با بیان اینکه برخورد مناسب مسئولان با مردم سبب توجه بیشترآنان به انقلاب اسلامی خواهد شد می‌افزاید: مدیران و مسئولین دستگاه‌های اجرایی باید برخوردی انقلابی و صحیح داشته باشند.

یزدانی تاکید می‌کند: مسوولان الگوهای جامعه و نمایندگان دولت بوده و باید با وحدت و اندیشه اسلامی سکان انقلاب را به دست صاحب اصلی آن برسانند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ارادت اقشار مختلف به امام خمینی (ره) می‌تواند غنیمتی برای مسئولان امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد تا با الگو قراردادن ایشان مسیر انقلاب تا رسیدن به انقلاب حضرت مهدی (عج) به سلامتی طی شود.

کد خبر 1617636

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha