پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ خرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۰۳

هفته هفدهم لیگ برتر هندبال/

پیروزی تیم هندبال سپاهان مقابل مس کرمان/ ذوب آهن هپکو را از پیش رو برداشت

پیروزی تیم هندبال سپاهان مقابل مس کرمان/ ذوب آهن هپکو را از پیش رو برداشت

اصفهان - خبرگزاری مهر: تیم هندبال سپاهان در دیدار با تیم مس کرمان در چارچوب مسابقات لیگ برتر هندبال به پیروزی رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های هندبال فولاد مبارکه سپاهان و مس کرمان از هفته هفدهم لیگ برتر امروز و از ساعت ۱۶ در سالن هندبال سجادی اصفهان آغاز شد و با پیروزی سپاهان به پایان رسید.

سپاهانی‌ها که از ابتدای این مسابقه به دنبال کسب نتیجه بودند، در پایان بازی توانستند با نتیجه ۲۵ بر ۲۲ از سد حریف خود عبور کنند.

سپاهان در نیمه اول عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشت و توانست از تیم حریف پیش افتد اما در نهایت تیم مس هم عملکرد خوبی از خود نشان داد.

سپاهانی‌ها در نیمه دوم اختلاف امتیازی خود را افزایش داده و توانستند پیروزی این بازی را از آن خود کنند و با نتیجه ۲۵ بر ۲۲ به قهرمانی نزدیک تر شوند.

پیروزی ذوب‌آهن مقابل هپکوی اراک

تیم هندبال ذوب آهن اصفهان هم در هفته هفدهم لیگ برتر به یک پیروزی میلیمتری مقابل تیم هپکوی اراک رضایت داد.

به گزارش خبرنگار مهر، آخرین دیدار هفته هفدهم لیگ برتر هندبال باشگاههای کشور از ساعت ۱۸:۱۵ دقیقه در سالن ملت اصفهان آغاز شد. ذوب آهن در این دیدار خانگی به امید پیروزی پرگل به مصاف هپکوی اراک رفت.

ذوب آهن در دیداری نزدیک با نتیجه ۲۵ بر ۲۴ هپکوی اراک را شکست داد اما عملا امیدی برای رسیدن به رده دوم ندارد و یک هفته پیش از پایان رقابت ها عنوان سومی اش قطعی شده است.

کد خبر 1617921

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha