عبدالحسین علی اکبری ظهر یکشنبه در بازدید از ترمینال مسافربری اردبیل و فعالیت شرکتهای حمل و نقل بین شهری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طبق برنامه های مصوب تا پایان سال جاری تعداد مجتمعهای رفاهی و خدماتی استان به هفت واحد افزایش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه در ابتدای دولت نهم فقط یک مجتمع خدماتی و رفاهی بین راهی در این استان فعالیت داشت، افزود: در حال حاضر این رقم به چهار واحد رسیده است.
علی اکبری افزایش خدمات و امکانات رفاهی را یکی از عوامل افزایش مسافرتهای جاده ای برشمرد و یادآور شد: مجتمعهای خدماتی رفاهی مهمترین خدمات لازم برای تسهیل مسافرت را به مسافران ارائه می کنند و به همین دلیل تجهیز این اماکن از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان اردبیل در عین حال از افزایش سفرهای انجام شده با وسیله نقلیه شخصی به نسبت سایر وسایط نقلیه در دو سال اخیر خبر داد و متذکر شد: تعداد سفرهای انجام شده در یک ماهه اول سال جاری 16 هزار و 510 مورد بوده است.
وی با بیان اینکه تعداد سفرهای انجام شده با اتوبوس در یک ماهه اول سال گذشته 9 هزار و 995 و در سال جاری هشت هزار و 52 سفر بوده است، تصریح کرد: در خصوص سفر با مینی بوس این ارقام از سه هزار و 522 به هزار و 490 تغییر یافته است.
علی اکبری با اشاره به کاهش 26 درصدی جابه جایی مسافر در دو ماهه اول سال جاری به نسبت سال گذشته عنوان کرد: کاهش جابه جایی در هر سه وسیله نقلیه اتوبوس، مینی بوس و سواری مشاهده می شود.
به گفته این مسئول عوامل متعددی از جمله کاهش مسافرتها و استفاده از وسایط نقلیه دیگر در کاهش این آمار نقش داشته است.
گفتنی است در حال حاضر 44 شرکت و موسسه مسافر در سراسر استان فعال است که از این تعداد 19 شرکت در مرکز استان به مسافران ارائه خدمت می کند.
نظر شما