پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ خرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۰۲

برنامه های فرهنگی اوقات فراغت در 70 امامزاده خراسان جنوبی برگزار می شود

برنامه های فرهنگی اوقات فراغت در 70 امامزاده خراسان جنوبی برگزار می شود

بیرجند - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی از برگزاری برنامه های فرهنگی اوقات فراغت در 70 امامزاده این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی مومنی پیش از ظهر سه شنبه در جلسه برنامه ریزی اوقات فراغت اوقاف و امور خیریه، اظهارداشت: امامزادگان و بقاع متبرکه استان از ظرفیت و پتانسیل خوبی برای برگزاری کلاس های اوقات فراغت کودکان و نوجوانان برخوردار هستند.

وی با اشاره به اینکه برخی از اماکن متبرکه در روزهای خاصی بیشترین حجم زائر را در خوی جای می دهند، افزود: در این راستا باید با برنامه ریزی جامع از مسئولان فرهنگی برنامه های اوقات فراغت استان در سال جاری براساس جمعیت و نیاز مردم در بقاع متبرکه برگزار شود.

حجت الاسلام مومنی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش، تبلیغات اسلامی، کانون های فرهنگی و هنری مساجد و اوقاف و امور خیریه از مهمترین نهادهای برگزار کننده برنامه های اوقات فراغت هستند، بیان کرد: این دستگاه ها باید طبق نیازسنجی و برنامه ریزی های جامع امامزادگان مختلف در سطح شهرها و روستاهای استان را تحت پوشش برنامه های فرهنگی قرار دهند.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی با اشاره به تعطیلی دانشگاه ها و مدارس در ایام تابستان، اظهارداشت: در این راستا باید از حضور دانشجویان و فارغ التحصیلان بومی مناطق و اماکن متبرکه نیز برای اجرای برنامه های فرهنگی اوقات فراغت استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح های فرهنگی اعتبار ویژه ای نداشته و درآمدهای هر بقعه نیز باید در همان مکان هزینه شود، افزود: در این زمینه برای برگزاری برنامه های فرهنگی در سطح بقاع باید فرهنگ سازی شود.

حجت الاسلام مومنی ادامه داد: برخی بقاع زائر زیادی داشته اما از درآمد پایینی برخوردارند، که باید برای این بقاع نیز اقدامات جامعی از سوی مسئولان صورت گیرد.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی در پایان یادآور شد: برگزاری اردوهای زیارتی و آشنایی دانش آموزان با اماکن متبرکه استان در برنامه های ریزی های اوقات فراغت قرار گیرد.

کد خبر 1618845

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha