پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۶ خرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۰۷

الیاسی:

شهر کردکوی کمربندی ندارد

شهر کردکوی کمربندی ندارد

کردکوی - خبرگزاری مهر: فرماندار کردکوی با اشاره به نبود کمربندی در این شهر، خواستار ساماندهی بلوار امام رضا (ع) شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رمضانعلی الیاسی عصر سه شنبه در شورای ترافیک شهرستان، خواستار تصویب ساماندهی بلوار امام رضای (ع) شرق و غربی شد.

وی افزود: به علت نداشتن کمربندی در شهر و سرعت بیش از حد خودروها، دور زدن ماشین ها در بریدگی بلوار و تهدید، خطر تصادفات در این بلوار نیازمند به ساماندهی آن به صورت دور برگردان ایمن و یا سرعت گیر ایمن از شورای ترافیک استان هستیم.

وی تصریح کرد: با اجرای طرحهای ترافیکی آرامش و امنیت مردم ، تهدید ودر خطرنیفتد که از نظر شرعی، تکلیف داریم که خطرها را کاهش دهیم.

فرماندار کردکوی همچنین از نصب دوربین های ترافیکی در سطح شهر خبر داد و گفت: برای کنترل  ترافیک و عبور ومرور در سطح شهر با هماهنگی نیروی انتظامی و شهرداری به نصب چند دوربین ترافیکی در سطح شهر اقدام می شود.

اجرا و پیگیری مصوبات جلسه قبلی، اجرای و ساماندهی بلوار دانشجو، میدان ترافیکی چهار راه عباس آباد، نصب سرعت گیر و علائم در بلوار امام رضای غربی و شرقی، احداث سرعت گیر در چهار راه روستای قلندرآیش و چهارده و چندین تقاضا دهیاران و مردم از مصوبات این جلسه بوده است.  

کردکوی در غرب گلستان واقع شده است.

کد خبر 1619290

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha