صادق رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از مجموع مددجویان دو هزار و ۹۵۰ نفر نیازمند شغل بوده که در سامانه محرومیت زدایی استانداری و بهزیستی کشور ثبت نام کرده اند.
این مسئول تصریح کرد: 115 واحد مسکونی در قالب طرح مسکن مهر، برای مددجویان تحت پوشش این نهاد در حال ساخت است.
وی با اشاره به اینکه این واحدهای مسکونی در مجموع 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارند، افزود: پیش بینی می شود تا پایان شهریور سال جاری تکمیل و به بهره برداری برسند.
رستمی تصریح کرد:علاوه بر این تعداد 24 واحد مسکونی نیز با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در مرکز این استان احداث و آماده تحویل و واگذاری است.
مدیر کل بهزیستی استان ایلام گفت: در سال 1390 بالغ بر 13 میلیارد و 800 میلیون ریال صرف تامین مسکن مددجویان زیر پوشش شهری و روستایی شده است.
رستمی با اعلام این خبر افزود: 30 رصد از مجموع مددجویان زیر پوشش این اداره کل در مرکز استان سکونت دارند.
نظر شما