به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر میعادفر افزود: ما هر ساله شاهد حوادث گوناگونی در کشور هستیم و این امر لزوم تهیه زیرساخت های ملی مناسب را در کشورایجاب می کند.
وی بیان داشت: در شروع دولت هشتم تعداد مأموریت های مرکز اورژانس کشور 600 هزار مأموریت بود که این رقم در پایان سال گذشته، به دو میلیون و 250 هزار مأموریت رسید و این امر نشان دهنده رشد سالانه 20 درصدی ماموریت های مرکز اورژانس کشور است.
میعادفر اظهار داشت: افزایش تماس های مردمی با این مرکز سبب توجه بیشتر به تامین نیازهای عمومی می شود.
وی افزود: استقرار قانون جدید جرایم رانندگی، حضور فعال نیروهای امدادی در جاده ها، شناسایی نقاط حادثه خیز و رسیدگی هرچه بیشتر به آن ها، بهبود جاده ها و چند بانده شدن برخی مسیرها کاهش13.5 درصدی حوادث ترافیک جاده ای را در پی داشته است.
میعادفر تاکید کرد: در حال حاضر بیشترین عامل این حوادث، ناشی از خواب آلودگی و واژگونی وسایل نقلیه است.
معاون اجرایی مرکز حوادث و فوریت های پزشکی کشور با بیان اینکه آمارها حاکی از کاهش سالانه 10 درصد از حوادث جاده ای است، عنوان کرد: با فرهنگ سازی صحیح و رعایت قوانین سرعت عمل اورژانس بیشتر شده است و این به کاهش تلفات حادثه ها کمک شایان توجهی کرده است.
وی با اشاره به طرح های برنامه توسعه ملی برای ساماندهی به خدمات امدادرسانی اظهار داشت: در برنامه چهارم توسعه، 28 تا 30 هزار کیلومتر از راه های اصلی تحت پوشش امداد جاده ای قرار گرفت.
در برنامه پنجم توسعه هدف اصلی تجهیز مسیرهای روستایی است
میعادفر افزود: این طرح 90 درصد موفقیت آمیز بوده و در برنامه پنجم توسعه، تمرکز اصلی در مسیرهای روستایی است.
وی بیان کرد: مسیرهای روستایی طولانی و کم حادثه هستند و در این زمینه با مشکل کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم.
معاون اجرایی مرکز حوادث و فوریت های پزشکی کشور گفت: در همین راستا، طرح راه اندازی 45 پایگاه مجهز به بالگرد اورژانس در نقاط مختلف کشور و چهار بالگرد پشتیبان در دستورکار قرار گرفته است.
وی افزود: بر اساس این طرح، یک شعاع 200 کیلومتری و معادل با قطر400 کیلومتر مورد پوشش امدادی قرار می گیرد و در حال حاضر در مرحله بررسی بالگرد های متناسب با این طرح هستیم.
نظر شما