پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ خرداد ۱۳۹۱، ۲۰:۵۱

حقی در گفتگو با مهر:

16 درصد معتکفین اردبیل بانوان بودند/جوانان 80 درصد جمعیت معتکف

16 درصد معتکفین اردبیل بانوان بودند/جوانان 80 درصد جمعیت معتکف

اردبیل – خبرگزاری مهر: مسئول فرهنگی بانوان تبلیغات اسلامی استان اردبیل با اشاره به حضور هزار نفر از بانوان استان در مراسم اعتکاف گفت: امسال 16 درصد معتکفین این استان را بانوان تشکیل می دادند.

 سارا حقی عصر چهارشنبه در آخرین روز اعتکاف در مسجد قدس اردبیل در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سال گذشته 900 بانو در این مراسم شرکت کرده بودند، گفت: این تعداد 10 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته بود.

وی با بیان اینکه بیش از 80 درصد بانوان معتکف استان اردبیل را جوانان رده سنی 18 تا 25 سال تشکیل می دادند، یادآور شد: در مراسم اعتکاف امسال حضور جوانان بیشتر از دیگر گروههای سنی چشمگیر بود.

مسئول فرهنگی بانوان تبلیغات اسلامی استان با اشاره به اختصاص هفت مسجد برای اعتکاف بانوان استان تصریح کرد: این تعداد نیز در مقایسه با سال گذشته که پنج مسجد بود، اضافه شده است.

به گفته حقی مراسم اعتکاف بانوان اردبیل در مساجد قدس با 320 نفر، ابوالفضل با 200 نفر، ججین با 141 نفر، المهدی با 131 نفر، الزهرا با 90 نفر، سادات با 70 نفر و نواب صفوی با 51 نفر از خواهران معتکف برگزار شد.

وی متذکر شد: در طول سه روز اعتکاف نیز برنامه هائی از قبیل برگزاری حلقه های معرفت و پاسخ به سوالات دینی، سخنرانی، مداحی، مولود خوانی، ادعیه خوانی، گفتمان دینی، سخنرانی، کتابخوانی، مسابقه پیامک و نماز جماعت برگزار شد.

حقی همچنین با اشاره به حضور جوانان در این سنت حسنه عنوان کرد: حضور جوانان نشان می دهد که به رغم هجمه های عقاید باطل غربی و جنگ نرم فرهنگی و دینی بر علیه جوانان، خط مقدم معنویت و سیر به سوی کمال با حضور پرشور جوانان و افکار و اندیشه های پاک و مملو از عشق به ذات احدیت در جوانان رشد یافته است.

گفتنی است امسال بیش از شش هزار نفر در 30 مسجد استان اردبیل از جمله 9 مسجد در مرکز استان و 21 مسجد در شهرستانها و بخشهای تابعه در مراسم سنت حسنه اعتکاف شرکت کرده بودند.
 
کد خبر 1620377

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha