پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۹ خرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۱۹

حجت الاسلام عبداللهی:

تداوم سیاست های استعماری آمریکا مانع روابط دوجانبه است

تداوم سیاست های استعماری آمریکا مانع روابط دوجانبه است

بجنورد - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت بجنورد گفت: تداوم سیاست های استعماری آمریکا مانع روابط دوجانبه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مصطفی عبدالهی در خطبه‌های آیین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته مرکز خراسان شمالی که در محل مصلی امام خمینی (ره) بجنورد برگزار شد با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مراسم سالگرد ارتحال امام راحل عنوان کرد: امام خمینی (ره) با داشتن عزتی الهی، رمز عزت مندی مردم ایران نیز بود.

وی عامل اصلی عزتمندی امام راحل را اتصال الهی آن عالم ربانی ذکر کرد و افزود: عزت الهی امام سبب شد تا مردم ایران نیز به واسطه آن در میان مردم دنیا عزتمند شوند.

خطیب موقت نماز جمعه بجنورد با بیان اینکه سردمداران فاسد فعلی جهان ذره‌ای عزت نیز در وجود خود ندارند اظهار داشت: حاکمانی که خود از عزت بهره‌ای نبرده اند توانایی ایجاد عزت مندی در مردم کشور خود را ندارند.

وی با یادآوری سه نکته از رهنون های امام راحل در روزهای پایانی عمر بابرکت ایشان تصریح کرد: امام خمینی (ره) در توصیه به مردم اتکا به سرمنشاء هستی، حفظ اتحاد و نیز احساس قدرت در برابر دشمنان را سه رمز عزت مندی در دنیا و آخرت ذکر کرده است.

امام جمعه موقت بجنورد آن پیر سفرکرده را مصداق واقعی آیه شریفه «ولن یجعل الله للکافرین علی المومنین سبیلا» بیان کرد و اظهار داشت: امام راحل با پیروی از نص صریح قرآن همواره رابطه با آمریکا را نفی می‌کرد.

وی اضافه کرد: بر اساس این آیه و دیگر تاکیدات دین اسلام مادامی که سیاست‌های استعماری و استثماری آمریکا ادامه داشته باشد قرآن و اسلام اجازه ارتباط با این کشور را نخواهد داد و نظام اسلامی نیز با آن رابطه برقرار نمی‌کند.

حجت الاسلام عبدالهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالگرد رحلت آیت الله مشکینی ضمن عرض تسلیت به این مناسبت عنوان کرد: آن عالم بزرگوار یار دیرینه امام (ره) و مقام معظم رهبری بود.

وی با یادآوری خدمات ارزنده این انسان مجاهد در راه انقلاب و اسلام اظهار داشت: آیت الله مشکینی چه در مبارزات قبل از انقلاب و چه در دوران بعد از انقلاب و ریاست بر مجلس خبرگان رهبری همواره منشاء خیر و برکات فراوانی بودند.

خطیب موقت نماز جمعه بجنورد همچنین با بیان تسلیت به مناسبت سالگرد شهادت آیت الله سید محمدرضا سعیدی به دست ماموران رژیم سفاک پهلوی در زندان افزود: مجاهدت‌های آن شهید راه حق و نیز شکنجه‌هایی که وی متحمل شد همواره در اذهان فرزندان این انقلاب پایدار خواهد ماند.

وی در مورد مسائل خارجی با اشاره به نشست گروه 1+5 در مسکو اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر آژانس انرژی هسته‌ای تبدیل به دلال اطلاعاتی برای کشورهای غربی شده است.

امام جمعه موقت بجنورد این انحراف آشکار مسئولان آژانس را تقبیح کرد و افزود: اینکه ماموران آژانس در قالب بازرسی به اطلاعات سری و مشخصات فعالین هسته‌ای ایران دست یافته و سپس این اطلاعات را در اختیار سرویس‌های جاسوسی غرب قرار دهند ظلمی آشکار و خلافی غیرقابل قبول است.

وی با توصیه به مسئولان آژانس تاکید کرد: لازم است به منظور تاثیر گفتگوهای پیش رو نهاد آژانس انرژی هسته‌ای از این عمل غیرانسانی و غیرقانونی خود دست بردارد.

حجت الاسلام عبدالهی همچنین با اشاره به وقایع اسفناک اخیر در کشور سوریه عنوان کرد: کشورهای غربی در معیت اعراب خودباخته سعی در تضعیف سپر دفاعی جهان اسلام در برابر رژیم غاصب اسراییل دارند.

وی کشور سوریه را کشوری دوست و برادر دانست و افزود: کشورهای غربی و عربی از ایجاد اغتشاشات و قتل عام مردم عادی در سوریه 2 هدف اساسی را پیگیری می‌کنند.

خطیب جمعه بجنورد تضعیف و یا شکست خط مقابله با اسراییل را مهم‌ترین هدف کشورهای غربی ذکر و تصریح کرد: دومین هدف این کشورها فرافکنی افکار عمومی جهان از موضوع ملت مظلوم بحرین و جنایت‌های آل خلیفه و آل سعود در این کشور شیعه نشین است.

امام جمعه موقت بجنورد تنها راه نجات سوریه از وضعیت فعلی را مقاومت در برابر کشورهای غربی و تروریست‌ها اعلام کرد و افزود: به یاری خداوند بار دیگر ثبات و آرامش به سوریه باز می‌گردد.

وی همچنین با محکوم کردن جنایات حکام ظالم بحرین نسبت به مردم این کشور اظهار داشت: خیزش اسلامی مردم در این کشور جز با سرنگونی کامل رژیم غاصب آل خلیفه پایان نمی‌یابد.

کد خبر 1621175

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha