پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ خرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۳۴

ستوده فر در گفتگو با مهر:

معماری سنتی نباید قربانی مدرنیته شود

معماری سنتی نباید قربانی مدرنیته شود

اصفهان - خبرگزاری مهر: کارشناس معماری و فضاهای شهری گفت: معماری سنتی  نباید قربانی مدرنیته شود و  هویت مسئله‎ای نیست که بتوان آن را نادیده گرفت.

مجید ستوده فر در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان، اظهار داشت: معماری تنها به ساختن یک ساختمان خلاصه نمی‎شود بلکه معماری نشأت گرفته از تفکر است که باعث ایجاد معماری جذاب یک ساختمان می‎شود.

وی افزود: بدون فکر کردن نمی‎توان اثر معماری استاندارد و تاثیرگزار تولید کرد، معماری امروز ما نیز نمی‎تواند جدا از هویت باشد و این هویت در تمام اثر معماری باید جریان داشته باشد.

کارشناس معماری و فضاهای شهری در ادامه بیان داشت: در کلانشهرهای بناها هیچ نوعی سنخیتی با هویت ایرانی ندارند و این امر نشان دهنده عدم تأمل در معماری است.

وی تصریح کرد: در دوره جدید معماری مدرن جایگزین معماری سنتی شده اما تاریخ، معماری نباید قربانی مدرنیته شود و هویت مسئله‎ای نیست که بتوان آن را نادیده گرفت.

ستوده فر گفت: دید جدیدی به فضاهای عمومی شهر به وجود آمده است و ترکیب‎بندی فضا و مکان نیازمند نگاه جدیدی است.

وی اضافه کرد: در طراحی فضاهای شهری مردم نیز باید سهیم باشند و باید دید نگرش  مردم از فضاهای عمومی به چه شکل است.

کارشناس معماری و فضاهای شهری با اشاره به اینکه باید  تفکر مردم از فضاهای عمومی را تخمین زد و دید مربوط به فرهنگ خاصی  یا تجربه عمومی است، اذعان داشت:  تعریف مردم از فضای عمومی مشخص شود و تفاوت آن با نگاه کارشناسان بررسی شود، تا چهار چوب مناسبی  برای ساخت فضا به کارشناسان داده شود.

کد خبر 1621650

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha