پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ خرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۲۶

قائم محمدی:

نیازسنجی بر کیفیت اقدامات روابط عمومی ها تاثیرگذار است

نیازسنجی بر کیفیت اقدامات روابط عمومی ها تاثیرگذار است

تفت - خبرگزاری مهر: مشاور استاندار و رئیس روابط عمومی استانداری یزد گفت: نیازسنجی و ارزشیابی می تواند بر کیفیت اقدامات روابط عمومیها تاثیر مثبتی داشته باشد و از همین طریق است که می توان به ضعف ها و قوتهای برنامه های اجرایی توسط روابط عمومیها پی برد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عبدالمجید قائم محمدی ظهر شنبه در چهارمین جشنواره روابط عمومی های شهرستان تفت و دومین نشست آموزشی مدیران و کارشناسان روابط عمومی های دستگاه های استان یزد، فرهنگ سازی مناسبتهای مذهبی، انقلابی و ملی در سازمانها را با اجرای برنامه های هدفمند و پر محتوا یکی از وظایف مهم روابط عمومی ها دانست.

دبیر شورای هماهنگی روابط عمومیهای استان یزد، فعال شدن شورای هماهنگی روابط عمومیها در برخی از شهرستانها را به فال نیک گرفت و خواستار فعال شدن این شورا در سایر شهرستانها شد.

قائم محمدی همچنین برگزاری جشنواره روابط عمومیهای برتر در دیگر شهرستانهای استان یزد را خواستار شد.

وی با اشاره به تلفیق دومین نشست آموزشی مدیران و کارشناسان روابط عمومیهای استان یزد با چهارمین جشنواره روابط عمومیهای شهرستان تفت از فرماندار و مسئول روابط عمومی فرمانداری تفت به دلیل این اقدام ابتکاری و ارزشمند تشکر و قدردانی کرد.

در این مراسم طلبه شهید مهدی ابوطالبی برگزیده بخش ویژه چهارمین جشنواره روابط عمومی های تفت شد.

هیئت داوران چهارمین جشنواره روابط عمومی های شهرستان تفت، در بخش ویژه این جشنواره ضمن گرامیداشت یاد و خاطره 400 شهید والامقام و 14 شهید طلبه این شهرستان، تندیس جشنواره و لوح تقدیر را به دلیل فعالیت های ویژه تبلیغات و اطلاع رسانی، پیگیری و خدمت صادقانه در این عرصه در طول دفاع مقدس به خانواده طلبه شهید مهدی ابوطالبی اهدا کرد.

کد خبر 1622115

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha