به گزارش خبرگزاری مهر ، وزارت امور خارجه پاکستان در واکنش به اظهارات "لئون پانتا" وزیر دفاع آمریکا علیه پاکستان کشورش با صدور بیانیه ای ضمن رد ادعای وی اعلام کرد : ما معتقدیم چنین اظهاراتی نابجا است و هیچ کمکی به ایجاد صلح و ثبات در منطقه نمی کند.
در بیانیه وزارت خارجه پاکستان آمده است : وزیر دفاع آمریکا بسیاری از مشکلات پیچیده ای که دولت پاکستان در راستای مبارزه با تروریسم با آن روبرو است را بسیار ساده انگاشته است ، موضوعاتی که باید به آنها نگاهی جامع و فراگیر در قالب صلح و امنیت کلی درافغانستان و مناطق مرزی داشت.
همچنین در این بیانیه آمده است : پاکستان بارها اعلام کرده که اجازه نخواهد داد از خاکش برای حمله به هیچ کشوری استفاده شود و همچنین اجازه نخواهد داد خاکش بهشتی امن برای تروریستها شود.
در ادامه این بیانیه آمده است که پاکستان در راستای منافع ملی اش با افراطی گری و تروریسم مبارزه می کند و هیچ کس نباید در این مسئله تردید کند.
لازم به ذکر است"لئون پانتا" که برای دیدار با فرماندهان سازمان پیمان آتلانتیک شمالی( ناتو ) به افغانستان رفته بود روز پنج شنبه ضمن انتقاد از عملکرد پاکستان در مبارزه با تروریسم و گروه حقانی گفته بود : صبر آمریکا در قبال پاکستان به دلیل اقدام این کشور در فراهم آوردن مکانی امن برای شورشیان در مرزهای خود با افغانستان، رو به پایان است.
نظر شما