به گزارش خبرگزاری مهر، بازپرس شعبه هفتم دادسرای کرمان گفت: در روزهای اخیر فردی به عنوان کارمند اداره اطلاعات، مامور اطلاعات و کارشناس دستگاه قضایی اقدام به کلاهبرداری و اخاذی میلیاردی کرده است.
مسعود ولایتی بیان داشت: هویت این فرد ع – ح است و افرادی که از این شخص مورد سوء استفاده شده اند و یا اطلاعی از وی دارند می توانند به مجمتع قضایی 22 بهمن مراجعه کنند.
وی تاکید کرد: مردم باید ابتدا کارت شناسایی افرادی که خود را به عنوان مامور معرفی می نمایند رویت کرده و چنانچه به موارد مشکوکی برخورد کردند، مراتب را به مراجع انتظامی یا قضایی اطلاع دهند.
وی عنوان کرد: این فرد دستگیر شده است و در بازداشت به سر می برد.
کلاهبرداران در کمین تجار کرمانی
دادیار شعبه نهم دادسرای عمومی و انقلاب نسبت به کلاهبرداری به شیوه ای جدید از تجار و فروشندگان عمده در استان کرمان، هشدار داد و بر ضرورت توجه هر چه بیشتر این افراد به معاملات خود تاکید کرد.
حسین میرزابیگی بیان داشت: در روزهای اخیر یکسری افراد کلاهبردار ضمن تماس با تجار و فروشندگان عمده استان کرمان، ادعای خرید عمده کالا می کنند و با جلب نظر طرف مقابل، به بهانه واریز پول به حساب فرد تاجر یا فروشنده، ضمن دریافت رمز کارت بانکی آنها، اقدام به کلاهبرداری می کنند.
وی ادامه داد: کلاهبردار و یا کلاهبرداران یاد شده با وارد کردن یکسری اعداد و حروف انگلیسی می توانند پس از دریافت رمز کارت فرد، موجودی حساب وی را به حساب دیگری انتقال دهند.
این مسئول قضایی با تاکید بر آگاهی و هوشیاری هر چه بیشتر مرم به ویژه تجار و فروشندگان عمده، گفت: تا جایی که امکان دارد این افراد باید معاملات خود را حضوری انجام دهند.
میرزابیگی عنوان کرد: افراد می توانند در صورت مواجهه با چنین مواردی، بلافاصله با مراجع انتظامی و قضایی تماس بگیرند و اگر مالباخته ای نیز هست می تواند به شعبه نهم دادسرای عمومی و انقلاب کرمنان واقع در میدان عاشورا مراجعه کند.
وی اظهارداشت: شناسایی و دستگیری این افرد در دستگاه قضایی و انتظامی ادامه دارد.
لزوم ارتقای سلامت نظام بانکی در کرمان
دادستان عمومی و انقلاب کرمان گفت:باید با استفاده هر چه بیشتر از راهکارهای هوشمندانه و به روز از آسیب ها و جرایم احتمالی در نظام بانکی پیشگیری کرد.
یدالله موحد در کارگاه آموزشی بررسی آسیب ها و تهدیدهای شبکه بانکی استان کرمان و راهکارهای پیشگیری از آن، با اشاره به جایگاه بانک ها در نظام اقتصادی و تجاری کشور، افزود: با توجه به جایگاه بانک ها و آسیب ها و جرایمی در این شبکه وجود دارد که دارای تبعات اجتماعی و در برخی موارد ملی است.
وی بر لزوم بکارگیری شایسته راهکارهای موجود در پیشگیری از آسیب ها و جرایم بانکی تاکید کرد و ادامه داد:نیاز به ارتقای هرچه بیشتر سلامت نظام بانکی، بسیار مهم و ضروری است.
در کارگاه آموزشی بررسی آسیب ها و تهدیدهای شبکه بانکی استان کرمان و راهکارهای پیشگیری از آن، بولتن محتوایی شامل 98 آسیب بانکی و 59 راهکار پیشگیری توسط دادستان کرمان تبیین شد.
کارگاه آموزشی بررسی آسیب ها و تهدیدهای شبکه بانکی استان کرمان و راهکارهای پیشگیری از آن با برنامه ریزی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان برگزار شد.
نظر شما