به گزارش خبرنگار مهر، حسین گروسی بعدازظهر امروز در نشست خبری در جمع خبرنگاران با تشکر از حضور گسترده در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با توجه به آمار جمعیتی بسیار زیاد شهرستانهای شهریار، قدس و ملارد و مشغله زیاد، رسیدگی به امور شهروندان و رفع نیازهای آنها نیازمند زمان بسیار و تمرکز است.
وی با اشاره به وظایف سنگین در این سه شهرستان افزود: در حال حاضر استانهایی با جمعیتی کمتر از شهرستان شهریار دارای چهار نماینده در مجلس هستند اما همچنان این سه شهرستان که جمعیت آنها به بیش از دو میلیون نفر می رسد، دارای یک نماینده هستند.
این مسئول عنوان کرد: این شهرستانها مملو از کمبودها و در عین حال دارای پتانسسیل و ظرفیت بسیار می باشند که باید از این ظرفیتها به نحو مطلوبی استفاده کرد.
گروسی در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه در صورت پیشنهاد آیا ریاست کمیسیون صنایع و معادن مجلس را بر عهده می گیرد، اعلام کرد: پذیرش مسئولیت جدید منوط به در نظر گرفتن منافع شهر و شهروندان است که در این زمینه اولویت کاری من رسیدگی به مشکلات شهروندان است.
نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود با اشاره به دستاوردهای مجلس هشتم یادآور شد: از جمله اقدامات شاخص صورت گرفته در مجلس هشتم می توان به تشکیل کمسیون اصل 44 قانون اساسی برای اجرایی شدن این اصل اشاره کرد که این اصل در جهت تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و شعار سال جاری است.
وی گفت: بسیاری از مشکلات در بخشهای صنعت، معدن و تجارت ناشی از عدم اجرای به موقع اصل 44 قانون اساسی بود که امید می رود مابقی مشکلات نیز در آینده برطرف شود.
این مسئول اضافه کرد: در راستای خدمت به صنعت و بخش تولیدی کشور، 30 درصد از درآمد دولت از اجرای طرح هدفمندی یارانه ها، به این بخش تولیدی اختصاص یافت که این اقدام دارای اثرات بسیار مثبت در زمینه تولید، صنعت و اشتغال زایی بود.
گروسی با اشاره به اینکه مجلس هشتم در اجرای طرحها و تصویب لوایح اقدامات مطلوبی را انجام داد، اظهار داشت: در این زمینه مجلس هشتم کارنامه قابل قبولی از خود ارائه داده است.
وی گفت: در این زمینه امید می رود که مجلس نهم نیز با انجام اقدامات مثبت گامی در راستای کاهش نرخ بیکاری، کاهش تورم موجود در جامعه و تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و تامین رفاه مردم بردارد.
نظر شما