پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ خرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۴۳

برسلانی در گفتگو با مهر:

سوخت چاه‌های غیرمجاز کشاورزی در خراسان شمالی تامین می شود

سوخت چاه‌های غیرمجاز کشاورزی در خراسان شمالی تامین می شود

بجنورد - خبرگزاری مهر: مسئول ستاد پیگیری سوخت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سوخت چاه‌های غیرمجاز کشاورزی در این استان قطع نخواهد شد.

حشمت الله برسلانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به رغم وجود تعداد فراوان چاه‌های کشاورزی غیرمجاز در خراسان شمالی سهمیه سوخت یارانه‌ای این چاه‌ها قطع نخواهد شد.وی افزود: دارندگان چاه‌های غیرمجاز همانند سایر افراد می‌توانند با مراجعه به سامانه سوخت کشاورزی نسبت به ثبت نام چاه مورد نظر خود اقدام کنند.برسلانی تاکید کرد: مهم‌ترین هدف در این نهاد افزایش کمی و کیفی تولید محصول بوده و تا زمان ساماندهی این چاه‌های غیرمجاز، ارائه سوخت به آنان همانند سابق ادامه دارد.وی با بیان اینکه در حال حاضر سوخت یارانه‌ای با توجه به ضرایب شاخص در بین شهرستان‌های استان توزیع می‌شود اظهار داشت: توزیع سوخت در هر شهرستان با توجه به نیازهای فصلی، مشخصات واحدهای مصرف کننده و ... صورت می‌گیرد.این مسئول تصریح کرد: تاکنون در خراسان شمالی حتی یک مورد اعتراض دارندگان چاه غیرمجاز مبنی بر عدم دریافت سوخت یارانه‌ای به این ستاد وصول نشده است.وی تاکید کرد: در تمام تصمیماتی که برای سوخت رسانی ماشین آلات کشاورزی در این استان گرفته می‌شود سرنوشت چاه‌های غیرمجاز نیز منظور خواهد شد.برسلانی اضافه کرد: البته طرح ساماندهی چاه‌های غیرمجاز خراسان شمالی با مشارکت این نهاد و شرکت آب منطقه‌ای استان در دست اجرا است.وی افزود: در این طرح دارندگان چاه‌های غیرمجاز با رعایت برخی اصول بهره برداری و نیز نصب کنتور برای چاه‌های خود پروانه دریافت خواهند کرد.در حال حاضر بر اساس آمار رسمی تعداد هزار و 941 حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان‌های مختلف این استان وجود دارد.تامین سوخت مرغداری‌های خراسان شمالی  مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نیزاین زمینه  درگفتگو با خبرنگار مهر گفت: تمامی مرغداری‌های این استان دارای پروانه بوده و برای تامین سوخت یارانه‌ای آن‌ها نیز مشکلی وجود ندارد. احمد داوطلب افزود: در حال حاضر 74 واحد مرغداری در این استان فعال بوده که تمامی آن‌ها دارای پروانه هستند. وی با بیان اینکه این مرغداری‌ها با مراجعه به سایت سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام به ثبت نام برای دریافت سوخت یارانه‌ای می‌کنند اظهار داشت: از مجموع مرغداری‌هایی که در این استان مشمول دریافت سوخت یارانه‌ای می‌شوند 71 واحد مرغداری گوشتی و 3 واحد نیز تخم گزار هستند. بنا به گفته مسئول ستاد پیگیری سوخت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی میزان سهیمه سوخت کشاورزی این استان برای هر فصل حدود 12 میلیون لیتر بوده که در برخی فصول با افزایشی 3 تا 5 میلیون لیتری همراه است.
کد خبر 1623456

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha