به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله گنجی، نویسنده کتاب جریان شناسی انتخابات دهم ریاست جمهوری صبح امروز در مراسم رونمایی این کتاب که در خانه کتاب 57 برگزار شد، ثبت تاریخ را امری لازم و ضروری دانست و با بیان اینکه در گذشته دیگران پدیده انقلاب را برای ما تثبیت کرده بودند، گفت: ثبت کتابهای آنها قابل قبول نبود که در این راستا می توان به کتاب آخرین تلاش ها در آخرین روزها و یا تاریخ مشروطه اشاره کرد. این کتاب ها به صورت کامل نگاشته نشده بود و انتقادات زیادی به نویسنده این کتاب ها وارد است.
وی با بیان اینکه در زمینه انتخابات سال 88 نیز کتاب های زیادی منتشر شده است، گفت: تا آنجایی که در جریان هستم 70 الی 80 کتاب درباره انتخابات دهم ریاست جمهوری چاپ شده است اما همه این کتاب ها وقایع پس از انتخابات را توصیف کرده اند و من در این کتاب تلاش کرده ام جای خالی کتاب های دیگر را پر کنم.
نویسنده کتاب جریان شناسی انتخابات دهم ریاست جمهوری اظهار داشت: تمام تلاش خود را به کار بردم که از هیچ نکته پشت پرده ای در انتشار این کتاب استفاده نکنم به همین جهت همه مطالب را به صورت آشکار و شفاف در این کتاب آورده ام.
وی در پایان گفت: در بخش پایانی این کتاب نیز نقش عوامل و چهره های شاخص در داخل و خارج از کشور را که در حوادث پس از انتخابات موثر بودند را آورده ام. البته این افراد وابستگی به هیچ حزب و گروهی ندارند و بنده مواضع آنان را به صورت مستقل در این کتاب آورده ام.
نظر شما