علیرضا رفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به عقیده من درک صحیح از هنر باید در دوران تحصیل کودکان در مدارس و با اهمیت دادن به مباحث هنری توسط مسئولان آموزش و پرورش صورت گیرد.
وی افزود: مسئولان باید آموزش هنر دانش آموزان را وسیعتر کنند به طوری که این آموزش تنها به یک کلاس هنر ساده محدود نشود تمامی هنرها همچون موسیقی، سینما، تئاتر و ساختار آنها محسوستر به دانش آموزان آموزش داده شود، زیرا تنها نقاشی نیست که عنوان هنر را یدک میکشد.
کارگردان و نویسنده تئاتر بیان داشت: هنر یک استعداد درونی است به عقیده من آثار هنری که خلق میشود از هنر اصیل و فاخر فاصله گرفتهاند به همین دلیل است که آثار لقب تکرار نشدنی به خود میگیرند.
وی افزود: دلیل ورود موسیقی و فیلمهای بیمحتوا علاقه سطحی برخی مخاطبان است و تمام هنرمندان باید آثار خود را به مردم ارائه دهد و گزینش آثار هنری را به سلیقه و درک مخاطب بسپارند.
رفیعی تاکید کرد: اگر آشنایی مخاطبان سینما، تئاتر و موسیقی از پایه صورت بگیرد هیچ موسیقدان، هنرمند تئاتر و سینماگری به خود اجازه نمیدهد که آثار بیمحتوا و بیارزش را روانه بازار کند.
وی گفت: مخاطب امروز باید علم خود را افزایش دهد تا در گزینش موسیقی دچار مشکل نشوند و این موضوع بر تمام هنر ها دلالت می کند.
این کارگردان تئاتر همچنین با اشاره به نقدهایی که بر آثار هنری اعمال میشود گفت: اما یک منتقد سینما باید اکثر آثار سینمایی را دیده باشد تا بتواند یک نقد منصفانه را اعمال کند و آثار را با آثار فاخر بسنجدبه همین دلیل نقد باید سازنده باشد و هدف از نقد و بررسی آثار هنری یافتن نقاط ضعف و قوت در راستای سازندگی یک اثر هنری است پس هنرمندان باید هنرخود را ارائه دهد و تشخیص، پذیرفتن و یا رد کردن آن، درک بالای مخاطب را میطلبد.
نظر شما