پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ خرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۱۶

رحمانی خبرداد:

اعلام آمادگی 17 کشور برای حضور در رقابت‎های مسابقات بین المللی ووشو در زنجان

اعلام آمادگی 17 کشور برای حضور در رقابت‎های مسابقات بین المللی ووشو در زنجان

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: تاکنون 17 کشور برای حضور در رقابت‎های ووشوی بین المللی جام پارس اعلام آمادگی کرده‌اند که با توجه به یک ماه فرصت باقی مانده پیش‎بینی می‌شود 20 کشور در این مسابقات حضور داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج رحمانی افزود: میزبانی زنجان برای اجرای مسابقات بین‎المللی ووشوی غرب آسیا از بزرگترین رویدادهای ورزشی بعد از انقلاب اسلامی در زنجان است که انجام اقدامات لازم جهت انجام آمادگی برای این امر از 10 ماه گذشته آغاز شده و تاکنون به خوبی توانستیم زمینه برگزاری این رقابت‎ها را به نحو احسن آماده کنیم.

تاکید بر زیباسازی فضاهای شهری به ویژه مکان‎های پرتردد که مورد بازدید و رفت و آمد مهمانان قرار خواهند گرفت گفت: اقدامات اساسی باید برای لکه‎گیری و بازسازی آسفات ورزشگاه انقلاب که در حال حاضر نیز روزانه نزدیک به 5 هزار ورزشکار از آن استفاده می‎‌کنند صورت بگیرد تا در زمان برگزاری مسابقات در این ورزشگاه که از زیباترین مجموعه‎های ورزشی کشور است شاهد ظاهر نازیبای محوطه این مجموعه ورزشی نباشیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: برگزاری هرچه بهتر این دو رویدار مهم ورزشی نیاز به مساعدت، تعامل و همکاری دستگاههای اجرایی استان از جمله استانداری، فرمانداری، شهرداری، نیروی انتظامی، آموزش و پرور، دانشگاه علوم پزشکی، راهنمایی و رانندگی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی، شورای شهر و شرکت های آب و فاضلاب، برق، گاز و مخابرات دارد.

رحمانی حمایت های مالی مناسب ازسوی دستگاه های ذیربط را در برگزاری این دو رقابت ورزشی مهم و تاثیرگذار لازم و ضروری دانست و اظهار داشت: درخصوص تبلیغات نیز لازم است دستگاه های مختلف حداقل یک بنر در سطح شهر نصب کنند تا این رویداد مهم و در پیش روی به نحو شایسته و باشکوه تر برگزار شود.
 
وی گفت: این مسابقات فرصت مناسبی است تا ورزشکاران زن و مرد خارجی که در واقع سفیر کشورهای خود در استان زنجان محسوب می شوند با فرهنگ و ارزش های اصیل اسلامی و همچنین توانمندی ، پتانسیل و ظرفیت ها و آثار تاریخی و صنایع دستی شهر زنجان آشنا شوند.
 
رحمانی افزود: مسابقات ووشو غرب آسیا و رقابت های بین المللی ووشو جام پارس با حضور ورزشکاران خارجی از 20 تا 26 تیرماه سالجاری در سالن شش هزار نفری مجموعه ورزشی انقلاب زنجان برگزار خواهد شد و از  طریق شبکه سه سیما نیز به طور زنده پخش خواهد شد.

رحمانی از بدهی بالغ بر 330 میلیونی این اداره خبر داد و تاکید کرد: متاسفانه به دلیل عدم اختصاص اعتبارات لازم در حال حاضر این سازمان 200 میلیون تومان به شرکت گاز، 70 میلیون تومان به شرکت برق و 64 میلیون تومان به شرکت آب بدهکار است .

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در این مسابقات 10 تیم برتر جهان شرکت خواهند داشت می‎توان ادعا کرد که این مسابقات درحد مسابقات جهانی خواهد بود و با تمام توان تلاش داریم تا سکوی اول قهرمانی را به استان زنجان اختصاص دهیم.

کد خبر 1624035

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha