پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ خرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۲۹

بهمنیار عنوان کرد:

بزرگترین مجموعه سنگ نوردی خراسان شمالی در شیروان احداث می‌شود

بزرگترین مجموعه سنگ نوردی خراسان شمالی در شیروان احداث می‌شود

شیروان - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت کوهنوردی خراسان شمالی گفت: بزرگترین مجموعه سنگ نوردی این استان در شیروان احداث می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین بهمنیار ظهر دوشنبه در همایش کوهنوردان شیروان که به همت گروه کوهنوردی شاه جهان شیروان برگزار شده بود، افزود: عملیات ساخت بزرگ‌ترین مجموعه سنگ نوردی خراسان شمالی در شهرستان شیروان پس از تامین اعتبار آغاز می‌شود.

وی همچنین از افتتاح مجموعه سنگ نوردی شهرستان مانه و سملقان در شهر آشخانه خبر داد و افزود: این مجموعه بزودی با رفع برخی نواقص موجود به بهره برداری خواهد رسید.

در ادامه این همایش رئیس هیئت کوهنوردی شهرستان شیروان ضمن معرفی دستاوردهای کوهنوردان شیروانی در زمینه صعود به قلل مرتغع داخل و خارج کشور اظهار داشت: کوهنوردان شیروانی در صعود به ارتفاعات داخلی و خارجی کارنامه موفقی داشته‌اند.

هوشنگ جعفرزاده با دعوت از عموم افراد جامعه برای فعالیت در رشته مفرح کوهنوردی تصریح کرد: برای شروع ورزش کوهنوردی و به منظور پیشگیری از بروز حوادث ناخوشایند، فرگرفتن آموزش‌های مقدماتی این ورزش الزامی است.

در ادامه این همایش 50 نفر از کوهنوردانی که موفق به گذراندن دوره‌های آموزشی سنگ نوردی، یخ نوردی و کوهپیمایی شده بودند مدارک کارآموزی خود را دریافت کردند.

همچنین در این همایش از تلاش‌های حسین بهمنیار، هیمالیا نورد خراسان شمالی که چندی پیش تا ارتفاع 8 هزار و 600 متر قله اورست صعود کرده بود و نیز حسین پیل پا نفر سوم رقابت‌های سنگ نوردی آسیا و مدرس ویژه این رشته ورزشی تجلیل و قدردانی شد.

کد خبر 1624130

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha