به گزارش خبرگزاری مهر، مسابقات شنای دختران دانشگاه های پیام نور کشور در قزوین برگزار می شود.
فرهنگی میزانی رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین در این باره گفت: مسابقات شنای دختران دانشگاههای پیام نور کشور به صورت قهرمانی تک رشته ای از 22 تا 25 شهریورماه سال جاری به مدت سه روز در استخر شهید رجایی قزوین برگزار می شود.
وی افزود: این مسابقات با حضور 170 شرکت کننده از 15 استان کشور برگزار خواهد شد و دانشجویان دختر در 10 رشته انفرادی و سه رشته تیمی با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
حضور ورزشکار قزوینی در پارالمپیک لندن قطعی شد
رئیس هیئت ورزش های جانبازان و معلولان استان قزوین گفت: حضور حسین فرزانه ملی پوش قزوینی رشته والیبال نشسته کشورمان در مسابقات پارالمپیک 2012 لندن قطعی شد.
منوچهر مهجور افزود: با نظر کادر فنی، حسین فرزانه در فهرست اعضای تیم ملی والیبال نشسته کشورمان برای اعزام به رقابت های پارالمپیک لندن قرار گرفت.
وی تصریح کرد: فرزانه از بازیکنان مطرح و سرشناس والیبال نشسته کشورمان است و پیش از این همراه با تیم ملی سابقه کسب عنوان قهرمانی جهان را نیز دارد.
رئیس هیئت ورزش های جانبازان و معلولین استان قزوین در ادامه از حضور حسین شوشتری مربی قزوینی در کلاس درجه دو مربیگری والیبال نشسته هم خبر داد و اظهارداشت: مدرسی این دوره که از 16 تا 21 خرداد ماه جاری در تهران برگزار شد، برعهده مربیانی از کشورهای مالزی و استرالیا بود.
مهجور در ادامه با اشاره به برگزاری رقابت های دوومیدانی جانبازان و معلولین استان قزوین به مناسبت میلاد حضرت علی (ع)، گفت: این مسابقات در مواد پرتاب وزنه در سه کلاس و دوهای200 و 800 متر برگزار شد.
وی گفت: در ماده پرتاب وزنه این مسابقات، کرم عبدی، کاظم مختاری و پژمان رحمانی به ترتیب اول تا سوم شدند و در پرتاب وزنه کلاس ویژه نیز رضا گرمرودی عنوان برتر را به خود اختصاص داد.
رئیس هیئت ورزش های جانبازان و معلولین استان قزوین بیان کرد: در بخش پرتاب وزنه ایستاده نیز اصغر علیخانی، حامد غیاثوند و علی اکبری به ترتیب عناوین اول، دوم و سوم را بدست آوردند.
مهجور یادآورشد: در رقابت های دو200 و 800 متر نیز مصطفی محمدی، امیر رضا ابوالقاسمی و مهرداد گنجی مقام های اول تا سوم را کسب کردند و جایزه اخلاق این مسابقات نیز به رضا حیدری جوان ترین شرکت کننده در این رقابت ها داده شد.
وی در پایان از برگزاری مسابقات تدارکاتی بوچیا در دو بخش مردان و بانوان خبر داد و افزود: محمدرضا زرآبادی، محمد تیماژی در بخش مردان و سهیل بابازاده و رقیه فلاح، شیما قلعه و آتوسا ذوالقدر نیز در بخش بانوان این رقابت ها به ترتیب عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
اردوی تیم ملی کاراته بزرگسالان در قزوین به پایان رسید
محله پایانی اردوی تیم ملی کاراته بزرگسالان کشور اعزامی به رقابت های قهرمانی آسیا امروز دوشنبه در قزوین پایان یافت.
این اردو با حضور 12 کاراته کا از پانزدهم خرداد ماه جاری در خانه کاراته مجموعه ورزشی غدیر قزوین برگزار شد.
کاراته کاهای حاضر در این اردو زیر نظر مربیان وحید و ناصر خواجه حسینی به انجام حرکات بدن سازی و مرور تمرینات فنی پرداختند.
تیم ملی کاراته روز 29 خرداد ماه به جده عربستان، محل برگزاری رقابت های قهرمانی غرب آسیا اعزام خواهد شد.
در صورت موافقت فدراسیون و نظر کادر فنی تیم ملی، با موافقت کادر فنی به احتمال زیاد یک مرحله دیگر از اردوی آماده سازی ملی پوشان از 25 خرداد ماه به مدت سهد روز در خانه کاراته قزوین برگزار خواهد شد و ملی پوشان پس از آن برای حضور در رقابت های غرب آسیا راهی عربستان خواهند شد.
ملی پوشان کاراته کشورمان حاضر در رقابت های قهرمانی غرب آسیا از 30 خرداد ماه در جده عربستان رقابت با حریفان خود را آغاز می کنند.
ورزشکاران قزوینی در المپیاد شطرنچ نابینا و کم بینایان هند شرکت می کنند
علیرضا قورچی بیگی و میثم مرادیان همراه با تیم ملی در مسابقات المپیاد جهانی شطرنج نابینایان و کم بینایان جهان شرکت می کنند.
این دو شطرنج باز قزوینی پیش از این نیز سابقه عضویت در تیم ملی و شرکت در تورنمنت های مختلف را داشته اند.
مسابقات المپیاد شطرنج نابینایان و کم بینایان هندوستان مرداد ماه سال جاری برگزار می شود و تیم ملی کشورمان با دو تیم مردان و بانوان در این رقابت ها حضور پیدا خواهد کرد.
کشورمان در گلبال شانس برخورداری از نماینده در رقابت های پارالمپیک 2012 لندن را دارد و محسن جلیلوند همراه تیم ملی گلبال در بازی های لندن ظرف 10 روز آینده مشخص خواهد شد.
همچنین لیلا مبارک آبادی و محمدرضا رهجو از مربیان قزوینی در دوره ارتقاء مربیگری درجه یک و دو شرکت خواهند کرد که این دوره ها از 14 تیرماه به مدت یک هفته در کردستان برگزار می شود.
مژگان کربی، حشمت نوربخش و احمد قاسمی نیز از استان قزوین در دوره های داوری درجه دو فدراسیون که از 23 خرداد ماه جاری به مدت یک هفته در شیراز برگزار می شود، حضور پیدا خواهند کرد.
نخستین دوره مربیگری تنیس روی میز بیماران خاص کشور در قزوین آغاز شد
اولین دوره مربیگری پینگ پنگ بیماران خاص کشور از امروز دوشنبه در قزوین آغاز شد.
این دوره با حضور 20 نفر از استان های مختلف کشور در هتل ورزش و سالن تنیس روی میز مجموعه ورزشی غدیر قزوین در حال برگزاری است.
نجفی و خسرو مایلی از استان قزوین از مدرسان این دوره هستند.
شرکت کنندگان در این دوره به صورت تئوری و عملی با دانش مربیگری تنیس روی میز آشنا می شوند و برگزاری این دوره برای اولین در کشور می تواند، بیماران خاص ورزشکار را به مربیگری در رشته های مختلف علاقه مند کند.
دوره مربیگری تنیس روی میز بیماران خاص کشور 26 خرداد ماه به پایان می رسد.

قزوین - خبرگزاری مهر: برگزاری مسابقات شنای دختران دانشگاه پیام نور کشور در قزوین، حضور ملی پوش والیبال نشسته در پارا المپیک لندن، پایان اردوی تیم ملی کاراته، شرکت ورزشکاران نابینانی استان در المپیاد هندوستان مهمترین خبرهای ورزشی استان قزوین است.
کد خبر 1624224
نظر شما