پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ خرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۲۵

زاهدی خبر داد:

تجهیز 9 کتابخانه شبستانی در مهدیشهر

تجهیز 9 کتابخانه شبستانی در مهدیشهر

مهدیشهر-خبرگزاری مهر: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهدیشهر از تجهیز 9 کتابخانه شبستانی این شهرستان خبر داد.

حجت الاسلام غلام رضا زاهدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به تجهیز 9 کتابخانه شبستانی در مهدیشهر افزود: مساجد و هیئت ها یکی از ظرفیت های ترویج معارف اسلامی است و تقویت این تشکل ها باعث مصون سازی فرهنگ خودی در برابر هجوم فرهنگی بیگانگان می شود.

وی اظهار داشت: هیئت های مذهبی یکی از نمادهای مدنی و سنّتی کشور ما است که همواره مجرای خدمت و تعالی بوده است.

 زاهدی گفت: هیئت های مذهبی با توجه به ماهیت مردمی بودن شان و ارتباط تنگاتنگ و نزدیک با مردم و اقشار مختلف جامعه نقش مهمی را در راستای نهادینه کردن آموزه های دینی و تعالی دینی جامعه برعهده دارند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهدیشهر با اشاره به اهمیت نقش روحانیان و هیئت های مذهبی در خنثی سازی توطئه دشمنان افزود: نقش روحانیت و هیئت های مذهبی در آگاه سازی و شناخت مردم از تهدید های دشمن در مراسم های عزاداری بسیار چشمگیر است.

وی  تصریح کرد: همچنین هیئت های مذهبی بعد از انقلاب اسلامی ایران، نقش خود را در بصیرت افزایی مردم به خوبی ایفا کرده اند.

زاهدی در پایان نظارت و تقویت بنیه فرهنگی دینی کتابخانه های شبستانی هیئت ها و مساجد مناطق محروم در سطح روستاها را از مهمترین اهداف تجهیز کتابخانه شبستانی هیئت ها و مساجد مهدیشهر برشمرد.

کد خبر 1624283

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha