پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ خرداد ۱۳۹۱، ۸:۴۸

جلال زاده اعلام کرد:

تجمیع ظرفیت های علمی جهان در بررسی مسائل دریاچه ارومیه

تجمیع ظرفیت های علمی جهان در بررسی مسائل دریاچه ارومیه

ارومیه - خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان غربی گفت: پتانسیل ها و ظرفیت های علمی جهانی باید در بررسی مسائل دریاچه ارومیه تجمیع شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید جلال زاده دوشنبه شب در نشست هماهنگی کمیته سیاست گذاری کنفرانس بین المللی دریاچه ارومیه افزود: برگزاری این کنفرانس فرصت مناسبی برای اتخاذ راه های نجات و احیا دریاچه ارومیه از طریق ظرفیت های علمی دنیاست.

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت دانشگاههای بین المللی در جهت جذب و تجمیع داشته های علمی جهانی برای بررسی مسائل دریاچه ارومیه یکی از اهداف اصلی برگزاری کنفرانس بین المللی دریاچه ارومیه است.

جلال زاده با اشاره به لزوم ایجاد کمیته اطلاع رسانی برای این کنفرانس گفت:استفاده از پتانسیل ها و ظرفیت های دستگاههای اجرایی استان برای اجرای هرچه بهتر این کنفرانس ضروری است.

استاندار آذربایجان غربی در ادامه افزود: می بایست نمایشگاهی از فعالیت های دولت خدمتگذار برای حل مسائل دریاچه ارومیه در کنار کنفرانس بین المللی دریاچه ارومیه راه اندازی شود تا مدعوین با فعالیت های انجام شده توسط دولت در این زمینه بیش از پیش آشنا شوند.

جلال زاده با اشاره به ضرورت پرهیز از بخشی نگری در برگزاری این برنامه تاکید کرد: دستگاههای مختلف استان باید با یکدیگر در برگزاری این برنامه همکاری داشته باشند چرا که دریاچه ارومیه متعلق به همه است.

وی با اشاره به ظرفیت های عظیم علمی در دانشگاههای کشور افزود: دانشگاههای معتبر کشور از جمله دانشگاه تهران باید در برگزاری این کنفرانس در بخش های مختلف علمی ورود داشته باشد و از اساتید و صاحبنظران در این عرصه جهت ارائه نقطه نظرات خود دعوت به عمل آید.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به این که هدف از برگزاری این کنفرانس جنبه تبلیغاتی آن مد نظر نمی باشد افزود: پیگیری مسائل مربوط به دریاچه ارومیه و به دست آوردن آخرین یافته های علمی در این زمینه از جمله اهداف برگزاری این برنامه است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی نیز در این جلسه با اشاره به این که از 60 استاد داخلی و 10 استاد بین المللی در این زمینه در کنفرانس بین المللی دریاچه ارومیه دعوت شده است گفت: بیش از 20 جلسه با اساتید مختلف برای برگزاری هرچه بهتر کنفرانس بین المللی دریاچه ارومیه برگزار شده است.

حسن عباس نژاد بهره مندی از مقالات بین المللی در رابطه با دریاچه ارومیه و بررسی مسائل مربوط به این دریاچه را از جمله هدف های اصلی برگزاری این کنفرانس دانست.

کد خبر 1624397

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha