پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ خرداد ۱۳۹۱، ۹:۲۸

شکستگی دست و پای کودکان در تابستان شایعتر است

شکستگی دست و پای کودکان در تابستان شایعتر است

یک متخصص ارتوپد با اشاره به جنب و جوش و فرصت بازی بیشتر کودکان در فصل تابستان، گفت: شکستگی دست و پای کودکان در فصول گرم سال شیوع بیشتری دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مهران ستاره افزود: شکستگی دست و پا در کودکان با بزرگسالان از ابعاد گوناگون تفاوتهایی دارد که توجه بیشتر به این مقوله عوارض ناشی از آن را به حداقل کاهش می دهد.

وی با بیان اینکه نوع شکستگی دست و پای کودکان در مقایسه با بزرگسالان کاملا متفاوت است، اظهار داشت: بافت استخوانی کودکان در مقابل فشار ، زاویه دار شدن و چرخش قدرت تحمل بیشتری داشته و زمان لازم برای جوش خوردن شکستگی ها نیز در مدت زمان کوتاهی انجام می گیرد.

ستاره افزود: شکستگی ناشی از فشار طولی، شکستگی صفحه رشد در کودکان بیشتر مشاهده می شود و با توجه به فصل تابستان و جنب و جوش و بازی بیشتر کودکان در این فصل، شکستگی دست و پای کودکان در فصول گرم سال شیوع بیشتری دارد.

وی با اشاره به اینکه کودکان درمرحله رشد قرار دارند اظهار داشت: با توجه به باز بودن صفحه رشد، شکستگی ممکن است سبب آسیب شود که توجه به این موضوع اهمیت بیشتری دارد.

این متخصص ارتوپد خاطر نشان کرد: شکستگیها بیشتر در سنین 8 تا 12 سالگی در کودکان رخ می دهد و طی چهار الی شش هفته بهبود می یابد.

کد خبر 1624422

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha