پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ خرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۲۱

محور هراز به مدت یکماه مسدود شد

محور هراز در استان مازندران از امروز به مدت یکماه از ساعت 8 شب تا 6 صبح مسدود است.

به گزارش خبرنگار مهر، محور هراز در استان مازندران از امروز تا 23 تیرماه به مدت یکماه از ساعت 8 شب تا 6 صبح در طول روزهای شنبه تا سه شنبه بغیر از روزهای تعطیل مسدود است.

مرکز مدیریت راه‌های کشور عملیات احداث باند دوم محور هراز را دلیل مسدودیت این محور اعلام کرد. این مرکز یادآور شد که رانندگان از سایر محورهای شمالی، تردد کنند.

گفتنی است که این پروژه از حدود 4 سال قبل شروع شده است و پروژه تعریض جاده از تهران تا امامزاده هاشم بطول 55 کیلومتر مراحل پایانی را می گذراند و تا مهرماه امسال تمامی این مسیر 4 بانده می شود.

همچنین 115 کیلومتر باقیمانده مسیر هم که از امامزاده هاشم تا آمل ادامه دارد در حال توسعه است و هم اکنون 1500 متر تونل در این مسیر از سوی وزارت راه در دست ساخت قرار دارد.
کد خبر 1624522

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha