پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ خرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۱۷

تقوی به مهر اعلام کرد:

تشدید بازرسی‌ها از بازار/ مردم تقلب و کم‌فروشی را گزارش کنند

تشدید بازرسی‌ها از بازار/ مردم تقلب و کم‌فروشی را گزارش کنند

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه بازرسی‌ها در بازار با حضور قدرتمند ده هزار بازرس انجام خواهد شد، گفت: مردم تقلب و کم‌فروشی را گزارش کنند.

سیدجواد تقوی در گفتگو با مهر از تداوم طرح‌های بازرسی و نظارت بر بازار خبرداد و گفت: شرایطی در بازار فراهم خواهد شد که اجازه تخلف و سوءاستفاده داده نشود، این در حالی است که بر اساس برنامه‌‎ریزی‌های صورت گرفته، طرح‌های نظارتی تشدید خواهد شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: طی روزهای گذشته، طرح تشدید بازرسی‌ها باعث شده تا برخی اقلامی که احتمال توزیع نامناسب آن می‌رفت، به شکلی مناسب عرضه شود؛ این در حالی است که چنانچه واحد صنفی قرار باشد که در حق مردم اجحافی صورت دهد، حتما با آن برخورد خواهد کرد.

وی تصریح کرد: همچنین شماره تلفن 124 نیز فعال است تا بتوان شکایات مردم را دریافت کرده و بر اساس آن، به واحدهای متخلفی که اقدام به گرانفروشی کنند یا خودسرانه قیمتی را افزایش دهند، حتما برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

به گفته تقوی، تخلفات صورت گرفته در حوزه کم فروشی و تقلب نیز از سوی ده هزار بازرس بررسی می‌شود، با این حال چنانچه مردم با مواردی از این دست مواجه شدند، می‌توانند مراتب را به بازرسان اطلاع دهند. 

کد خبر 1624773

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha