پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ خرداد ۱۳۹۱، ۱۷:۲۴

کارگر 21 ساله ورزشگاه جام جهانی برزیل درگذشت

کارگر 21 ساله ورزشگاه جام جهانی برزیل درگذشت

یک کارگر 21 ساله که در پروژه ساخت استادیوم جام جهانی برزیل کار می‌کرد با سقوط از ارتفاع 100 فوتی جان خود را از دست داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "ژوزه آفونسو اولیویرا رودریگز" در حالی که مشغول کار در پروژه ساخت ورزشگاه جام جهانی در برزیلیا پایتخت برزیل بود دچار این صانحه شد و درگذشت.

دولت برزیل اعلام کرد کمپانی پیمانکار ساخت ورزشگاه 70 هزار نفری "مین گاریچا" دلایل فوت این کارگر را بررسی می‌کند و از خانواده او نیز حمایت خواهد کرد. این کمپانی به رسانه‌های محلی اعلام کرد ظاهرا این کارگر از وسایل ایمنی کار را استفاده نکرده است.

برزیلیا سه دیدار جام کنفدراسیون‌های سال آینده و هفت دیدار جام جهانی 2014 برزیل را میزبانی خواهد کرد.
 

کد خبر 1625158

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha