پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ خرداد ۱۳۹۱، ۲۱:۲۳

اخبار ورزشی/

افتتاح سالن ورزشی لات لیل لنگرود/ انزلی برگزیده رقابتهای کاراته دختران نونهالان

افتتاح سالن ورزشی لات لیل لنگرود/ انزلی برگزیده رقابتهای کاراته دختران نونهالان

رشت - خبرگزاری مهر: سالن ورزشی لات لیل لنگرود امروز با حضور استاندار گیلان، مدیر کل ورزش و جوانان استان و جمعی از مسئولان این شهرستان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سالن ورزشی لات لیل لنگرود با هزار و 286 مترمربع مساحت و پنج میلیارد ریال اعتبار در مدت دو سال از محل اعتبارات وزارت نفت مورد بهره برداری قرار گرفت.

برگزاری همایش خانوادگی پرواز بادبادکها در سواحل لنگرود

همایش خانوادگی پرواز بادبادکها به مناسبت هفته محیط زیست با شرکت 500 نفردر سواحل چاف و چمخاله لنگرود برگزارشد که در پایان این همایش به قید قرعه جوایزی به شرکت کنندگان اهدا شد.

پرواز بادبادکها یکی از رشته های ورزشی زیرمجموعه فدراسیون ورزشهای همگانی است.

بازدید مدیرکل سازمان ورزش وجوانان گیلان از اردوی تیم ملی وزنه برداری جانبازان

محمد بابایی مدیرکل ورزش و جوانان و ابوطالب دل افروز معاون توسعه منابع ونیروی انسانی این سازمان امروز از اردوی تیم ملی وزنه برداری جانبازان و معلولان اعزامی به رقابتهای پاراالمپیک لندن در جفرود انزلی بازدید کردند.

دومین مرحله اردوی تیم ملی وزنه برداری جانبازان و معلولان از 16 خرداد ماه سال جاری به مدت 10 روز با شرکت هفت ملی پوش زیرنظر دکتر رواسی سرمربی این تیم درهتل نرگس جفرود انزلی درحال برگزاری است.

امیرجعفری از کرج، علی حسینی از گیلان، نادر مرادی، روح الله رستمی و علی صادقی زاده از تهران مجید فرزین از اردبیل و سیامند رحمان از آذربایجان غربی ملی پوشان حاضردر این اردو هستند.

سومین مرحله اردوی تیم ملی وزنه برداری جانبازان و معلولان نیز ماه آینده به احتمال زیاد در جفرود انزلی برگزار خواهد شد، رضا آسترکی از تبریز و عبداله فکور از گیلان مربیگری تیم ملی رابرعهده دارند.

تیم ملی وزنه برداری جانبازان ومعلولان دوم شهریورماه امسال برای شرکت درپاراالمپیک لندن عازم انگلیس می شود.

تفاهم نامه همکاری بین آموزش و پرورش و ورزش و جوانان گیلان امضا شد

در نشست مشترک روسای هیئتها و ادارههای شهرستانهای اداره کل ورزش و جوانان با مسئولان و روسای انجمنهای ورزشی اداره کل آموزش و پرورش گیلان تفاهم نامه همکاری توسط مدیران کل دو دستگاه منعقد شد.

واگذاری اماکن و فضاهای ورزشی مدارس در ساعات آموزشی، استفاده هیئتهای ورزشی از امکانات آموزش و پرورش، برگزاری نشستهای تخصصی هم اندیشی و همفکری بین دو اداره، شناسایی دانش آموزان مستعد، برگزاری کلاسهای مربیگری و داوری برای ارتقای سطح علمی مربیان ورزشی و ایجاد بانک اطلاعاتی برای ورزشکاران از مهمترین مفاد این تفاهم نامه بود.

بندر انزلی مقام نخست رقابتهای کاراته دختران نونهالان گیلان را کسب کرد

درپایان این مسابقات تیم بندر انزلی با پنج طلا، چهار نقره و پنج برنز اول شد، رشت با سه طلا و هشت برنز و شفت با یک طلا، یک نقره و یک برنز به مقامهای دوم و سوم رسیدند.

در رقابتهای کاراته دختران نونهالان گیلان 140 کاراته کا درقالب هشت تیم در دو رشته کاتا و کومیته یک روز در سالن کاراته ورزشگاه شهید عضدی رشت با هم مسابقه دادند.

نفرات برتر مسابقات تیر و کمان بانوان گیلان، انتخابی کشور در رشت مشخص شدند

نفرات برتر نخستین مرحله مسابقات تیر و کمان بانوان گیلان، انتخابی کشور در رشت مشخص شدند، در پایان این مرحله از رقابتها نازنین پهلوان، مژده صدقی، مریم و مرضیه اشکانی همگی از رشت و نازنین کیومرثی از لاهیجان با برتری برابر حریفان خود به مرحله دوم این مسابقات راه یافتند.

نخستین مرحله مسابقات تیر و کمان بانوان گیلان، انتخابی کشور با حضور 12 کماندار منتخب در سایت 70 متری رشت برگزار شد.

همچنین سه نفر برتر این مرحله در رقابتهای کشوری که نیمه دوم تیرماه امسال برگزار می شود، حضور خواهند یافت.

دوفوتبالیست گیلانی به تیمهای پرسپولیس و پیکان تهران پیوستند

افشین اسماعیل زاده مهاجم داماش با قراردادی سه ساله به تیم پرسپولیس تهران و مسعود میکائیلی مدافع گیلانی پاس همدان به تیم پیکان ملحق شدند.

ابوذر رحیمی هافبک داماش نیز با عقد قراردادی یک ساله به تیم نفت آبادان پیوست، گفته می شود علیرضا جهانبخش مهاجم جوان داماش نیز در حال پیوستن به پرسپولیس تهران است، محمد غلامی مهاج این تیم هم هفته گذشته با سپاهان اصفهان قرار داد امضا کرد.

اردوی تیم ملی فوتبال هفت نفره جانبازان و معلولان در رشت آغاز شد

دراین اردو 11 فوتبالیست به مدت پنج روز زیرنظر امین الله مانی در زمینهای چمن پارک قدس و شهید عضدی رشت به تمرین می پردازند، رسول آتش افروز و صادق حسنی از گیلان نیزدراین اردو حضوردارند.

تیم ملی فوتبال هفت نفره جانبازان و معلولان کشور خود را برای شرکت دررقابتهای پارالمپیک لندن آماده می کند.

شرکت بسکتبالیست گیلانی در رقابتهای قهرمانی غرب آسیا

بسکتبالیست گیلانی در ترکیب تیم ملی برای شرکت در رقابتهای قهرمانی غرب آسیا قرار گرفت، رقابتهای بسکتبال غرب آسیا 22 خرداد ماه ماه در امان اردن برگزار می شود.

با اعلام فدراسیون بسکتبال اصغر کاردوست ملی پوش گیلانی تیم فولاد ماهان اصفهان به همراه 11 بسکتبالیست ازدیگر استانها در ترکیب تیم ملی قرارگرفت تا در رقابتهای غرب آسیا، شرکت کند.

ملی پوش 208 سانتیمتری گیلان عنوان قهرمانی در بازیهای آسیایی گوانگ ژو را به همراه تیم ملی و همچنین حضور در جام جهانی ترکیه را درکارنامه دارد.

نفرات برتر رقابتهای سوارکاری کورس بهاره در تالش مشخص شدند

در پایان این مسابقات و در قسمت اسبهای ترکمن ( حامد نعمتی ) با اسب نقره از اردبیل، در قسمت اسبهای بومی و محلی ( اژدر طباخ ) با اسب عقاب و در قسمت اسبهای نمایشی ( محسن اشرف ) با اسب رعد هر دو از تالش اول شدند.

در رقابتهای سوارکاری کورس بهاره 26 سوارکار از استانهای گیلان و اردبیل یک روز در میدان سوارکاری رخش تالش با هم مسابقه دادند.

کد خبر 1625352

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha